KLANKOPSTELLING

Nauwe samenwerking met NaGeBa vzw

De zaal van Boventoon  is niet alleen de thuishaven voor vele activiteiten die NaGeBa vzw organiseert.

NaGeBa vzw organiseert ook alle groepsactiviteiten, waaronder ook de vele ligconcerten, workshops en yoga dat Andy geeft. Een kleine vzw met een grote intentie: mensen verbinden met elkaar.

Vind je eigen melodie terug

Ieder van ons heeft zijn eigen melodie. Door allerlei oorzaken kan die melodie vervormd worden.
Wil jij je bewust worden van de onbewuste sturing achter jouw denken, voelen en handelen? Zodat je keuzes kunt maken die echt bij jou passen?

Je wordt tijdens de opstelling professioneel begeleid door een coach. Daarnaast wordt de opstelling gedragen door klankspecialist Andy Vanbeveren.

Systeemopstelling met klankbegeleiding

Klankopstellingen laten je weer contact maken met de grondtoon van jouw leven. Klankschalen herinneren het lichaam aan zijn oorspronkelijke en gezonde trilling. Terwijl de krachtige golfbeweging afkomstig van de gongs doordringt tot in je diepste kern.

Bij opstellingen werken we met een groter ‘lichaam’, namelijk het systemisch veld. Door de opstellingen te combineren met klankschalen en gongs vibreert jouw veld tot een ritmische en harmonisch geheel.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>