Boventoon staat bij heel wat zorginstellingen in Vlaanderen bekend voor zijn ontspannende concerten met meer dan 40 klankschalen. Prachtige momenten waarbij de bewoners in een wereld terecht komen van stilte, warme boventonen en zachte trilling. Dit, steeds voor beperkte groepen met een maximum van 15 bewoners.

Naast deze concerten willen wij een alternatief aanbieden waarbij er zoveel mogelijk bewoners individueel aan bod kunnen komen, ongeacht van welke afdeling.
Daarom willen wij onze klankstoel met u delen, zodat u voor zo weinig mogelijk geld zoveel mogelijk bewoners kunt bereiken.

 

Wat?

Uw instelling kan voortaan onze klankstoel huren, een soort van houten zetel waarin de bewoner kan plaatsnemen. De achterkant van deze zetel is over de totale hoogte (140cm) voorzien van een monochord die bestaat uit 60 snaren. Bij het aanstrijken van die snaren ontstaat een rustige klank, die zacht blijft resoneren in de speciaal ontworpen klankruimte.
Nog specialer is het voelen van de klank. De zachte trilling verspreid zich langzaam over het ganse lichaam: de huid begint aangenaam te tintelen, de persoon krijgt warmer en de bloedcirculatie wordt gestimuleerd. De tijd wordt even stilgezet, gedachten worden gelost, en… ontspanning treedt op. De bewoner krijgt een zintuiglijke prikkeling van een zachte massage in combinatie met boventonen en klank.

 

Hoe?

De zetel is zo ontworpen dat die gemakkelijk verrijdbaar is. De klankstoel biedt een comfortabele houding en een veilig gevoel doordat deze volledig gesloten is. Is ook makkelijk toegankelijk met een stalen verpleegster.
De klankstoel wordt volledig gestemd aan huis geleverd. Daarbij krijgt iemand van animatie of ergo een woordje uitleg over het gebruik. De bediening is zo makkelijk, dat kennis ivm muziek of enige vorm van massage niet nodig is. Dit is net het leuke aan de klankstoel.

 

Praktisch

De prijs komt op € 125,-/week (7 dagen) + de kilometervergoeding voor het brengen en terughalen van de stoel + BTW.
Wij vragen bij levering een waarborg van € 200,- cash, die u onmiddellijk terugkrijgt bij het terug ophalen van de klankstoel. (uiteraard, indien de stoel in dezelfde toestand verkeerd als bij aflevering)

Langer huren dan 1 week = speciale prijs! Neem zeker contact op via ons contactformulier of 0499 18 05 06.

 

 

Boventoon klankstoel

 

 

 

 

 

Boventoon klankstoel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
klankstoel huren klankstoel zorginstelling klankstoel bewoners ontspannen met klank Boventoon klankstoel woonzorgcentra klankstoel relaxatie zelf ontspanning brengen ontspanning woonzorgcentra relaxatie zorginstelling klankschalen Andy Vanbeveren