Duo in resonantie

Maak een afspraak
Een uniek klankaanbod… voor twee.

We starten met een gongmassage. In plaats van het gekende fysieke contact door handen, wordt je aangeraakt door klank en trilling. Naast een sterke gronding voel je ook elk deeltje in je lichaam heel bewust. Spanning wordt gelost, gedachten maken plaats.
‘Voelen’ wordt nu prioriteit: voelen van resonantie met de gong.

We vervolgen met een privé ligconcert, afgestemd op beide personen. Dit gebeurt in een unieke omkadering van aangename sfeerverlichting, meer dan 50 klankschalen, gongs en andere instrumenten. Zachte klanken vullen de ruimte… en nemen het duo mee naar een andere wereld. Een wereld van ontspanning.

Na het concert maken beiden kennis met een korte klankschaalmassage: 1 of meerdere schalen worden op het lichaam geplaatst en tot trillen gebracht. Terwijl de zachte, ronde klanken je hele ‘zijn’ omgeven, voel je de vibratie van de klankschaal langzaam uitdeinen, waarbij je lichaam als het ware van binnenuit gemasseerd wordt.

De activiteit wordt steeds afgesloten met een vers theetje en een ‘knabbeltje’.

 

Duurtijd sessie: ruim 1u30

Totale duurtijd: 2u30

Kostprijs: € 110,- per duo

Boventoon besteedt veel zorg aan KWALI-TIJD. (let op de totale duurtijd die we voor jou reserveren)
Bovendien belonen we je graag met een trouwe klantenkorting van 10% op je massages. Vraag gerust meer info!

Ayurvedische massage duo in resonantie duo-massage relaxatie ontspannende duo-massage met klankschalen klankschaalmassage Boventoon relaxatiecentrum klankschaaltherapie unieke massage duo in resonantie ontspanning koppel vriendinnen koppels duo-massage met klankschalen
Klik en deel ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Facebook