Klankbad

Maak een afspraak
Onder de unieke boventonen die de Tibetaanse klankschalen produceren, worden spanningen zachtjes losgelaten en blokkades opgegeven. De innerlijke harmonie tussen lichaam en geest wordt terug hersteld. Een totale rust overspoelt je.
Je zult ook merken dat je ‘aandacht’ van denken zal omslaan naar ‘voelen’ en ‘luisteren’.

 

Boventoon

 

Boventoon

 

Effectieve massagetijd: ruim 1u15

Totale duurtijd: 2u30

Kostprijs: € 110,-

Na het klankbad ronden we de sessie af met een gezond drankje en een hapje.

Boventoon besteedt veel zorg aan KWALI-TIJD. (let op de totale duurtijd die we voor jou reserveren)
Bovendien belonen we je graag met een trouwe klantenkorting van 10% op je massages. Vraag gerust meer info!

 

Boventoon
Deze nog niet zo zeer gekende therapie krijgt steeds meer aandacht omwille van de zachte methode, gekoppeld aan een intense beleving en de zeer mooie resultaten.

De massages worden steeds op een respectvolle manier gegeven in een rustige en verwarmde omgeving. Uiteraard krijgt hygiëne ook bij dit type massages veel aandacht.

In tegenstelling tot een oliemassage, houd je bij een klankschaalmassage je kledij aan.
Wat voor heel wat mensen toch een pluspunt blijkt te zijn. De meeste massages gebeuren liggend (zowel op de rug als op de buik), maar sommige massages gebeuren ook zittend.

Na de sessie krijg je de nodige tijd zodat je nog wat kunt nagenieten en op je eigen tempo rustig kunt terugkeren.

Gezien de holistische benadering van deze therapie wordt er volledig afgestemd op de cliënt. Naargelang de beweegreden, de symptomen, enz. kiest de therapeut om al dan niet ontspannend, energetisch, op het mentale te werken, enz.
klankschaalspecialist Andy Vanbeveren klankschaaltherapeut klankschaalmassage klankschaaltherapie West-Vlaanderen Vlaanderen klankschalen klankschaalmassage klankbad gongbad klankbad klankschaalmassage Boventoon Veurne ontspanning Bulskamp
Goed om weten:

  • alle massages gebeuren steeds op afspraak
  • alle bovenstaande massages zijn ook op verplaatsing mogelijk. Gelieve er rekening mee te houden dat er dan verplaatsingskosten worden aangerekend.
  • gelieve aan te geven als je zwanger bent, want dan wordt er rekening gehouden dat er geen schalen op het lichaam worden geplaatst.
  • ook mensen met een pacemaker worden gevraagd dit te melden: er zullen dan geen schalen gezet worden op het bovenlichaam.
Boventoon relaxatiecentrum Boventoon klankschaalspecialist Andy Vanbeveren klankschaaltherapeut relaxatietherapeut West-Vlaanderen klankschaalmassage klankschaaltherapie klankschaal kopen Vlaanderen klankschaaltherapeut West-Vlaanderen relaxatie Vlaanderen klankschalen klankschaaltherapie klankschaalmassage klankbad gongbad meditatie ontspannende ligconcerten klankschaalmassage Andy Vanbeveren Boventoon relaxatietherapeut relaxatie Veurne ontspanning Bulskamp klankschaalmassage Vlaanderen
Klik en deel ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Facebook