GONGBAD

Gongbad... UNIEK in België!

Binnen de wereld van therapie door middel van trilling, bestaat er naast klankschaaltherapie ook gongtherapie. Tijdens een gongbad lig je als cliënt tussen 6 grote Chao en Païste gongs. Je lichaam ontvangt de energie van het geluid van de gong, waardoor geest en lichaam als het ware worden opgekuist, leeggemaakt. Om zich nadien opnieuw te voeden… met klank en trilling.

Resonantie en klanktherapie

Het is een moment waarbij gedachten plaats maken voor de krachtige trilling en de imposante klank van de gongs. Een nieuwe wereld gaat open, een wereld van resonantie. Bij een gongbad worden soms ook nog andere akoestische instrumenten ingezet zoals klankschalen, trom… Er wordt afgesloten met een totale stilte… een meditatieve stilte.

Gongbad Boventoon

Gongbad

Diepe trillingen en aardende klanken maken van een gongbad een wonderlijke sessie. Letterlijk ‘aan den lijve’ ondervinden wat deze krachtige instrumenten met je doen, zowel lichamelijk als mentaal.

 

  • omwille van de krachtige trillingen wordt er geen gongbad toegediend aan zwangere dames
  • ook mensen met een pacemaker worden niet toegelaten.

Boventoon besteedt veel zorg aan KWALI-TIJD. (let op de totale duurtijd die we voor jou reserveren)

Klanktherapie

Klank, vorm van energie

Muziek geeft energie. Denk maar aan het horen van een uptempo liedje, wat je een boost aan energie geeft. Het geeft je een gelukzalig gevoel, je

Lees meer »
Klankschaalmassage

Verwondering

Deze week nog was er weer een cliënt zó verwonderd wat klank met een mens doet.Haar woorden: ‘Ik heb mij al in jaren niet meer

Lees meer »

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>