KLANKBAD

Klankbad... even baden in klank

In tegenstelling tot een klankschaalmassage waar de klankschalen rechtstreeks contact maken met je lichaam, worden de klankschalen bij een klankbad rond het lichaam geplaatst. Een zachte sessie met een intens diepe werking.

Diepe relaxatie door klank en trilling

Tijdens het klankbad ervaar je niet alleen de onrechtstreekse  trillingen van de schalen via de lucht tussen schaalwand en lichaam. De vibraties verspreiden zich ook via de ganse tafel, waardoor de zachte trillingen ook via deze weg je lichaam bereiken. Een diepe relaxatie is het gevolg.

Klankbad... telkens opnieuw een fantastische ervaring

Gezien de holistische benadering van deze therapie wordt de sessie volledig afgestemd op de cliënt. Er wordt rekening gehouden met de beweegreden, mogelijke klachten… Afhankelijk hiervan worden er tijdens de sessie andere klankschalen ingezet, een combinatie gemaakt met gongs, enz. Op die manier kan de therapeut meer de nadruk leggen op ontspanning, energetisch werk… Na de sessie krijg je de nodige tijd zodat je nog wat kunt nagenieten en op je eigen tempo rustig kunt terugkeren.

Goed om weten

  • alle massages gebeuren steeds op afspraak
  • gelieve aan te geven als je zwanger bent, want dan wordt er rekening gehouden dat er geen schalen op het lichaam worden geplaatst.
  • ook mensen met een pacemaker worden gevraagd dit te melden: er zullen dan geen schalen gezet worden op het bovenlichaam.
Klankbad Boventoon

Effectieve massagetijd: ruim 1u15

Totale duurtijd: 2u30

Kostprijs: € 110,-

Na het klankbad ronden we de sessie af met een gezond drankje en een hapje.

Boventoon besteedt veel zorg aan KWALI-TIJD. (let op de totale duurtijd die we voor jou reserveren)

Boventoon klankbad

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Klankschaalmassage

Verwondering

Deze week nog was er weer een cliënt zó verwonderd wat klank met een mens doet.Haar woorden: ‘Ik heb mij al in jaren niet meer

Lees meer »