KLANKSCHAALMASSAGE

Aanraking door geluid

Een sessie start steeds met een kort gesprek, wat uitleg,… Daarna wordt je tijdens de eigenlijke klankschaalsessie letterlijk aangeraakt door geluid, wat je als zeer prettig en rustgevend zult ervaren. Gedurende de klankschaalmassage zullen de trillingen van de schalen al je cellen doen trillen. Bij een klankschaalmassage worden de zelfcorrigerende eigenschappen in ons lichaam opnieuw gestimuleerd. Iedereen kent hier wel voorbeelden van: een wonde die weer dichtgroeit, de blinde die over een beter gehoor beschikt, enz.

Rust en ontspanning

Deze nog niet zo zeer gekende therapie krijgt steeds meer aandacht omwille van de zachte methode, gekoppeld aan een intense beleving en de zeer mooie resultaten. De massages worden steeds op een respectvolle manier gegeven in een rustige en verwarmde omgeving. Uiteraard krijgt hygiëne ook bij dit type massages veel aandacht. Een zeer rustige en ontspanning ervaring.

Klanktherapie

Klankschaalmassage

Een unieke ervaring, met liefde en passie gegeven door een professionele klanktherapeut. Een sessie waar KWALI-TIJD centraal staat.

€ 90,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u


Totale duurtijd: 2u

Praktisch

In tegenstelling tot een oliemassage, houd je bij een klankschaalmassage je kledij aan. Wat voor heel wat mensen toch een pluspunt blijkt te zijn. De meeste massages gebeuren liggend (zowel op de rug als op de buik), maar sommige massages gebeuren ook zittend. Na de sessie krijg je de nodige tijd zodat je nog wat kunt nagenieten en op je eigen tempo rustig kunt terugkeren. Gezien de holistische benadering van deze therapie wordt er volledig afgestemd op de cliënt. Naargelang de beweegreden, de symptomen, enz. kiest de therapeut om al dan niet ontspannend, energetisch, op het mentale te werken, enz.

Goed om weten

  • alle klankschaalmassages gebeuren steeds op afspraak
  • gelieve aan te geven als je zwanger bent, want dan wordt er rekening gehouden dat er geen schalen op het lichaam worden geplaatst.
  • ook mensen met een pacemaker worden gevraagd dit te melden: er zullen dan geen schalen gezet worden op het bovenlichaam.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Klanktherapie

Klank, vorm van energie

Muziek geeft energie. Denk maar aan het horen van een uptempo liedje, wat je een boost aan energie geeft. Het geeft je een gelukzalig gevoel, je

Lees meer »
Klankschaalmassage

Verwondering

Deze week nog was er weer een cliënt zó verwonderd wat klank met een mens doet.Haar woorden: ‘Ik heb mij al in jaren niet meer

Lees meer »