DUO IN RESONANTIE

Massage door klank en trilling

Een uniek klankaanbod… voor twee. We starten met een gongmassage. In plaats van het gekende fysieke contact door handen, wordt je aangeraakt door klank en trilling. Naast een sterke gronding voel je ook elk deeltje in je lichaam heel bewust. Want desondanks je geen rechtstreeks contact maakt met dit instrument, voel je je echt wel gemasseerd door de vibratie. ‘Voelen’ wordt nu prioriteit: voelen van resonantie met de gong. Een fijn gevolg daarvan is dat spanning beetje bij beetje wordt los gelaten, terwijl gedachten plaats maken.

Duurtijd sessie: ruim 1u30

Totale duurtijd: 2u30

Kostprijs: € 110,- per duo

Boventoon besteedt veel zorg aan KWALI-TIJD. (let op de totale duurtijd die we voor jou reserveren)

Privé ligconcert voor twee

We vervolgen met een privé ligconcert, afgestemd op beide personen. Dit gebeurt in een unieke omkadering van aangename sfeerverlichting, meer dan 50 klankschalen, gongs en andere instrumenten. Zachte klanken vullen de ruimte… en nemen het duo mee naar een andere wereld. Een wereld van ontspanning. Na het concert maken beiden kennis met een korte klankschaalmassage:
1 of meerdere schalen worden op het lichaam geplaatst en tot trillen gebracht. Terwijl de zachte, ronde klanken je hele ‘zijn’ omgeven, voel je de vibratie van de klankschaal langzaam uitdeinen, waarbij je lichaam als het ware van binnenuit gemasseerd wordt. De activiteit wordt steeds afgesloten met een vers theetje en een ‘knabbeltje’.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Klankschaalmassage

Verwondering

Deze week nog was er weer een cliënt zó verwonderd wat klank met een mens doet.Haar woorden: ‘Ik heb mij al in jaren niet meer

Lees meer »