DUO IN RESONANTIE

Massage door klank en trilling

Een uniek klankaanbod… voor twee. We starten met een gongmassage. In plaats van het gekende fysieke contact door handen, wordt je aangeraakt door klank en trilling. Naast een sterke gronding voel je ook elk deeltje in je lichaam heel bewust. Want desondanks je geen rechtstreeks contact maakt met dit instrument, voel je je echt wel gemasseerd door de vibratie. ‘Voelen’ wordt nu prioriteit: voelen van resonantie met de gong. Een fijn gevolg daarvan is dat spanning beetje bij beetje wordt los gelaten, terwijl gedachten plaats maken.

Privé ligconcert voor twee

We vervolgen met een privé ligconcert, afgestemd op beide personen. Dit gebeurt in een unieke omkadering van aangename sfeerverlichting, meer dan 50 klankschalen, gongs en andere instrumenten. Zachte klanken vullen de ruimte… en nemen het duo mee naar een andere wereld. Een wereld van ontspanning. Na het concert maken beiden kennis met een korte klankschaalmassage:
1 of meerdere schalen worden op het lichaam geplaatst en tot trillen gebracht. Terwijl de zachte, ronde klanken je hele ‘zijn’ omgeven, voel je de vibratie van de klankschaal langzaam uitdeinen, waarbij je lichaam als het ware van binnenuit gemasseerd wordt. De activiteit wordt steeds afgesloten met een vers theetje en een ‘knabbeltje’.

Duo in resonantie

Duo in resonantie

Samen, met z’n tweetjes, ondergedompeld worden in klank. Eerst onder de vorm van een ligconcert, daarna proeven van een korte klankschaalmassage.

€ 110,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u30


Totale duurtijd: 2u30

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Klanktherapie

Klank, vorm van energie

Muziek geeft energie. Denk maar aan het horen van een uptempo liedje, wat je een boost aan energie geeft. Het geeft je een gelukzalig gevoel, je

Lees meer »
Klankschaalmassage

Verwondering

Deze week nog was er weer een cliënt zó verwonderd wat klank met een mens doet.Haar woorden: ‘Ik heb mij al in jaren niet meer

Lees meer »