KLANKVERWONDERING

Gongmassage... een klankverwondering op zich

Stel je even voor: je bevind je in een stille ruimte en plots… heel zachtjes…. ontstaat er geleidelijk aan klank. De ruimte vult zich met warme tonen, terwijl je op dat zelfde moment, een deugddoende massage ervaart door klanktrilling. Pure verwennerij! Tijdens deze sessie maak je kennis met 5 verschillende manieren van klankmassage. Bij deze klankmassages maken we telkens gebruik van de klanktrillingen van de instrumenten. We starten met een gongmassage: de grondende tonen geven je rust en de trillingen masseren je op een indirecte manier.

Meditatief

Daarna neem je plaats op een speciale massagestoel. Je ganse rug wordt gemasseerd door trilling, waarbij je komaf maakt met elke spanning in je rug en schouders. Ook je voeten en benen verdienen een beetje aandacht, want… die worden vaak over het hoofd gezien.
Bekomen van je vorige ervaringen, neem je liggend plaats op een massagetafel voor een klankschaalmassage. We eindigen met meditatieve klanken van de klankstoel. Niet minder dan 60 snaren van deze staande monochord beroeren je in zachtheid. Een mooie afsluiter waar je nog lang van zult nagenieten.

Klankverwondering

Klanksverwondering

Laat je verwonderen tot wat klanken toe in staat zijn. Voel de klank, van verschillende instrumenten en op steeds ander manieren.

€ 135,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u15


Totale duurtijd: 3u

Boventoon besteedt veel zorg aan KWALI-TIJD

 (let op de totale duurtijd die we voor jou reserveren).

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Klanktherapie

Klank, vorm van energie

Muziek geeft energie. Denk maar aan het horen van een uptempo liedje, wat je een boost aan energie geeft. Het geeft je een gelukzalig gevoel, je

Lees meer »
Klankschaalmassage

Verwondering

Deze week nog was er weer een cliënt zó verwonderd wat klank met een mens doet.Haar woorden: ‘Ik heb mij al in jaren niet meer

Lees meer »