AQUA-VIBRATONISCH KLANKBAD

Nauwe samenwerking met NaGeBa vzw

De zaal van Boventoon  is niet alleen de thuishaven voor vele activiteiten die NaGeBa vzw organiseert.

NaGeBa vzw organiseert ook alle groepsactiviteiten, waaronder ook de vele ligconcerten, workshops en yoga dat Andy geeft. Een kleine vzw met een grote intentie: mensen verbinden met elkaar.

Meedrijven in een bad van trilling

Dit concept kun je op zijn minst een unieke beleving noemen. Je letterlijk laten ‘meedrijven’ in een warm zwembad, volledig gewichtloos. Comfortabel gedragen door floating hulpmiddelen geef je je volledig over aan de krachtige vibraties van de klankschalen. Je wordt een met het water en de trilling rondom je heen.
Door de individuele benadering, keer op keer een unieke beleving voor al je zintuigen. Een ‘klankbad’ dus, in alle betekenissen van het woord.

Concertje of sauna inclusief

Afhankelijk van locatie en moment, wordt er een voorafgaand aan het aqua-vibratonisch klankbad een concertje gegeven aan de rand van het zwembad. Je ligt dan in zwemkledij rustig op een ligmatje, lekker ingeduffeld onder een zacht badlaken of fleece-dekentje. Het fraaie kader en de specifieke akoestiek dragen ongetwijfeld bij tot een unieke ervaring. Andere keren wordt het concert vervangen door een bezoek aan de sauna ter plaatse. Meestal gebeurt dit dan na het aqua-vibratonisch klankbad. De optie wordt steeds aangegeven in onze agenda, bij publicatie van deze activiteit.

aqua-vibratonisch klankbad

Praktisch

 Gelieve zelf een ligmatje en een grote badhanddoek of fleece-deken mee te brengen ingeval van het concert.

En extra grote badhanddoek kan handig zijn als de sauna van toepassing is.

En… vergeet in beide gevallen uiteraard je zwemkledij niet.  😉

Boventoon aqua-vibratonisch klankbad

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Boventoon verbouwt

Boventoon verbouwt

Verhuizen om nieuw te bouwen Eind 2016 verhuisden we van Bulskamp naar Torhout. We startten in oktober met de nieuwbouw van ons relaxatiecentrum Boventoon. En

Lees meer »