HUISKAMER- EN TUINCONCERT

Een concert in je huiskamer

Met een huiskamerconcert haal je Boventoon letterlijk in huis. Een originele manier om bij jou thuis samen met vrienden of familie iets te vieren of gewoon voor de gezelligheid. Van zodra je over een voldoende grote ruimte beschikt is zo’n huiskamerconcert mogelijk. Dat kan in de living, de hobbykamer,… Een privé-concertje dus in je eigen leefomgeving. Een activiteit waar gegarandeerd nog jaren over gepraat wordt.

Pure magie!

Het concept is zeer gelijklopend met onze andere ligconcerten: onze unieke verzameling van 53 klankschalen worden bespeeld, in combinatie met enkele andere akoestische instrumenten. En dit alles, terwijl iedereen op een eigen ligmatje ligt… knus toegedekt met een fleece-dekentje. Een harmonie van warme zachte klanken en tal van boventonen vullen algauw de ruimte. Pure magie! Een sfeer van rust overspoeld iedereen en laat iedereen genieten, van kop tot teen.

Je tuin als concertzaal

Misschien organiseer je liever een concert in je tuin.
Dan is een gongconcert zeker het overwegen waard, want dit concept is fenomenaal. 15 gongs worden dan opgesteld in je tuin, samen met nog enkele andere akoestische instrumenten. De harmonie met de wind, het tsjilpen van de vogels, een fonteintje op de achtergrond maken het concert compleet.

Boventoon tuin

Geen eigen zaal of tuin voor een privé-concert?

Geen probleem! Ons relaxatiecentrum Boventoon in Torhout beschikt over een sfeervolle ruime zaal. En… over een 2000m² grote tuin, volledig aangelegd in meditatieve stijl. En mocht onze zaal niet groot genoeg zijn, dan kijken we samen met jou voor een mooie zaal in de buurt.

Dit zijn alvast enkele ideetjes:

  • een verjaardagsfeestje
  • een avondje onder vriendinnen
  • als onderdeel van een vrijgezellenfeestje
  • bij een tuinfeest is een gongconcert een échte topper!!!

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Boventoon verbouwt

Boventoon verbouwt

Verhuizen om nieuw te bouwen Eind 2016 verhuisden we van Bulskamp naar Torhout. We startten in oktober met de nieuwbouw van ons relaxatiecentrum Boventoon. En

Lees meer »