ANTI STRESS MASSAGE

Anti-stress massages: harmonie in je zijn

Bij deze massage worden zachte technieken gebruikt die de algemene ontspanning van lichaam en geest bevorderen. Harmonie in je zijn is het uiteindelijke doel. Er wordt gebruik gemaakt van relaxerende essentiële oliën zoals lavendel, bergamot, jasmijn, ylang-ylang,… . De oliën zijn steeds van hoge kwaliteit. Boventoon besteedt veel zorg aan de KWALI-TIJD ( let op de totale duurtijd die we voor jou reserveren). 

Goed om weten

 Alle massages gebeuren steeds op afspraak

  • De massages zijn ook op verplaatsing mogelijk. Gelieve er rekening mee te houden dat er dan verplaatsingskosten worden aangerekend.
  • Laat ons weten als je zwanger bent, zodat wij daar rekening mee kunnen houden. 
Ayurvedische massage
Ayurvedische duo-massage
Anti-stress massage

Volledige lichaamsmassage

Tijdens deze massage wordt het ganse lichaam gemasseerd, met een extra aandacht voor het hoofd. De ontlading aan spanning is hier dan ook meestal het grootst.

€ 70,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u


Totale duurtijd: 2u

Nek- schouder- hoofdmassage

Schouders en nek zijn typische plaatsen waar veel spanning zit. Met zachte technieken wordt de circulatie bevorderd. Algauw treed er een verlichting van spanning op en voel je de weldaad tot in je hoofd.

€ 55,-

Effectieve massagetijd: ruim 45′


Totale duurtijd: 1u30

Nek- en rugmassage

Een zachte rugmassage die je spanning en mogelijke pijnen langzaam laat wegebben. Er is ook heel wat aandacht voor de typische regio waar spanning zich makkelijk vast zet: nek en schouders.

€ 55,-

Effectieve massagetijd: ruim 45′


Totale duurtijd: 1u30

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>