Anti-stress massage

Maak een afspraak
Bij deze massage worden zachte technieken gebruikt die de algemene ontspanning van lichaam en geest bevorderen. Harmonie in je zijn is het uiteindelijke doel. Er wordt gebruik gemaakt van relaxerende essentiële oliën zoals lavendel, bergamot, jasmijn, ylang-ylang,… . De oliën zijn steeds van hoge kwaliteit.

 

Volledige lichaamsmassage

Tijdens deze massage wordt het ganse lichaam gemasseerd, met een extra aandacht voor het hoofd. De ontlading aan spanning is hier dan ook meestal het grootst.

Massage

 

Effectieve massagetijd: ruim 1u

Totale duurtijd: 2u

Kostprijs: € 70,-

 

 

 

 

 

Nek- , schouder- en hoofdmassage

Schouders en nek zijn typische plaatsen waar veel spanning zit.
Met zachte technieken wordt de circulatie bevorderd. Algauw treed er een verlichting van spanning in de spieren op en voel je de weldaad tot in je hoofd.

Effectieve massagetijd: ruim 45′

Totale duurtijd: 1u30

Kostprijs: € 55,-

 

Rug- en schoudermassage

Spanningen en stress uiten zich vaak in klachten aan de schouders, rug en hals. Bij deze massage wordt vooral gewerkt op de ontspanning van de trapezius. Een betere circulatie van bloed en lymfevocht zijn het resultaat. Hierdoor worden de gifstofophopingen afgevoerd. Blokkades en pijn ebben weg onder de warme handen van de masseur.

Effectieve massagetijd: ruim 45′

Totale duurtijd: 1u30

Kostprijs: € 55,-

 

 

Voeten- en beenmassage

Diegene die liever de voeten en benen eens goed laat verwennen, kiest best voor deze massage. Deze is sterk aangewezen bij mensen met een rechtstaande job. Pure verwennerij!

Massage

 

Effectieve massagetijd: ruim 45′

Totale duurtijd: 1u30

Kostprijs: € 55,-

 

 

 

 

Boventoon besteedt veel zorg aan KWALI-TIJD. (let op de totale duurtijd die we voor jou reserveren)
Bovendien belonen we je graag met een trouwe klantenkorting van 10% op je massages. Vraag gerust meer info!

 

Goed om weten:

  • alle massages gebeuren steeds op afspraak
  • alle bovenstaande massages zijn ook op verplaatsing mogelijk. Gelieve er rekening mee te houden dat er dan verplaatsingskosten worden aangerekend.
  • gelieve aan te geven als je zwanger bent, want daar wordt er rekening mee gehouden.
oliemassage Ayurvedische massage olie-massage relaxatie massage De Panne ontspannend anti-stress massage ontspanning massage Nieuwpoort relaxeren massage Middelkerke Boventoon massage Vlaanderen massage West-Vlaanderen massage Veurne relaxatie Bulskamp relaxatietherapeut Ayurveda massage Oostende Ayurvedische massage ontspanning relax massage Koksijde massage Oostende
Klik en deel ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Facebook