AYURVEDISCHE DUO-MASSAGE

Ayurvedische duo-massage: verwennerij voor 2

Ayurveda is het oudste en meest omvattende gezondheidssysteem ter wereld. Letterlijk vertaald betekent Ayurveda (Ayur = leven, veda = kennis) ”de kennis van het leven”. Het is een eeuwenoude natuurlijke wijsheid waarvan de basis meer dan 5000 jaar geleden gelegd werd in India. De Ayurvedische massage is er een belangrijk onderdeel van. Een echte Ayurvedische massage onderscheidt zich door het gebruik van een ruime hoeveelheid warme kruidenolie, dewelke een zeer kalmerend effect heeft op het zenuwstelsel.

Diepe ritmische bewegingen

Typisch voor de Ayurvedische massage, zijn de grote bewegingen die de diverse lichaamsdelen met elkaar verbinden. De massage wordt gekenmerkt door de diepe ritmische bewegingen, wat de bloedsomloop en het lymfesysteem activeert. Hierdoor krijg je nieuwe energie.  Er wordt ook veel belang gehecht aan de nadi’s (de energiekanalen, de meridianen) en de marmapunten (energiepunten, accupunctuurpunten). Het hele lichaam wordt gemasseerd, waarbij hoofd en gezicht worden meegenomen. De massage is gericht op het zelfgenezend vermogen van lichaam en geest.

Goed om weten

  • Alle massages gebeuren steeds op afspraak
  • We starten de sessie steeds met een kort intake-gesprek, zodat je kan aangeven mocht je met eventuele klachten zitten
  • Laat ons weten als je zwanger bent, zodat wij daar rekening mee kunnen houden.
 

KWALI-TIJD is bij Boventoon zeer belangrijk: dit zie je meteen aan de totale duurtijd die we voor onze cliënten reserveren.

Ayurvedische massage

Ayurvedische duo-massage

Een Oosters aangeklede ruimte, een gloed van warm licht, zachte muziek op de achtergrond… Twee massagetafels naast elkaar, de massages gelijktijdig en perfect synchroon. Dit is een formule die zeer gesmaakt wordt door koppels, hartsvriendinnen, ter gelegenheid van een speciale verjaardag, enz. De activiteit wordt steeds afgesloten met een vers theetje en een ‘knabbeltje’.

€ 150,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u30


Totale duurtijd: 2u30

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>