Referenties bedrijven

 

Op deze pagina vind je heel wat referentie en getuigenissen van bedrijven, 1 voor 1 klanten die overtuigd zijn van de positieve impact van ons aanbod:

 

 

 

Getuigenissen:

 

 

Samen met de collega’s genoten van een ontspannende relaxatietherapie. De deskundige uitleg en de rustgevende omgeving zorgden voor een optimale ervaring. Blij dat we dit in groep mochten ervaren. Een aanrader om een out-of-the-box groepsactiviteit. Andy, bedankt voor de ervaring.

Bert Vanhoucke, Alaska Brugge

 


 

Enkele weken geleden heb ik mijn klanten mogen verwennen met een ‘gongconcert’. Dit gebeurde in samenwerking met de Nachtwacht en Boventoon. Mijn klanten werden verwelkomd in slaapspeciaalzaak De Nachtwacht.

Ze kregen eerst een duidelijke uitleg van Andy van Boventoon. Andy vertelt met passie en op een toegankelijke manier over zijn manier van werken en het effect van trilling op de mens. Hij haalt die trilling uit zijn heel ruim assortiment aan klankschalen en gongs. Na de uitleg konden mijn klanten zich installeren op een bed en werden ze ondergedompeld in een rustgevend klankbad. Ze konden genieten van het samenspel van maar liefst 15 gongs en niet minder dan 45 klankschalen.

De reacties waren zeer positief. Mijn klanten waren heel erg onder de indruk van de beleving.

Wil je je werknemers, je collega’s, vrienden,… eens op een bijzondere wijze ‘verwennen’. Contacteer Andy Vanbeveren van Boventoon, een absolute aanrader! Hiernaast ben ik ook eens op individueel consult geweest bij Andy. Ook toen mocht ik ervaren dat Andy op een zeer professionele manier werkt met een niet zo gekend gegeven.

Barbele Kindt, Mens Sana

 


 

Lieve Andy en lieve Veerle,

Wat zijn jullie toch ongelooflijke mensen.

De voorbereiding leek me oneindig alsook het inpakken van alle instrumenten na de ceremonie.

Heb zo genoten van elke klank.
Ik zag in mijn verbeelding kleuren, vormen, geuren van vertrouwen. De klank was zo mooi en sereen in de grote ruimte van de kerk.

Wij lagen daar in volle overgave te genieten van dit ritueel.
Had nooit gedacht dat een kerk die vorm van rijkdom kon bieden. Veel vervelende en saaie herinneringen van het verleden, toen ik elke week naar de kerk moest, werden nu positief duidelijk.

Jullie ingetogenheid, professionaliteit en integriteit voedden de klanken en andersom.

Mijn familie, vrienden en klanten waren aangedaan en geraakt van deze ceremonie. Voor sommigen was het openbaring, anderen een confrontatie en een tweetal kon het niet aan en ging naar buiten. Zo mooi dat elk voor zichzelf koos en eerlijk deelde nadien. Dat is toch de bedoeling van het leven, toch?

Zuiverheid en openheid in je ‘zijn’.

Ik beveel jullie graag aan bij mensen/bedrijven die hiervan willen proeven.

 Hartelijke knuffel,

Tiene Laurent, ZONEdertig

Klik en deel ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Facebook