Wat was…

 


Afgelopen maanden kondigden wij het al aan: we zouden verhuizen naar Torhout.
Hiervoor hadden we 2 grote redenen: plaatsgebrek in ons huidig huis in Bulskamp en vooral, het wekelijkse ‘tijdverlies’ van meer dan 10u in- en uitpakken van onze instrumenten. Een situatie die op termijn onhoudbaar zou worden.

 
Onze criteria ivm een nieuwe locatie waren meteen duidelijk: meer ruimte, meer natuur en het liefst op maximaal een kwartier van de E40. En niet onbelangrijk… betaalbaar.   😉
En ja, we vonden een perceel met een bestaande woning en een oude loods die aan onze dromen voldeed. Meteen waren we verliefd op het perceel.
En het werk… daar zagen we door. We zagen vooral de mogelijkheden, het potentieel.
Dat we veel werkzaamheden zelf zouden moeten uitvoeren en dat het hard werken zou worden, dat was meteen duidelijk. Maar we lieten ons niet afschrikken en we gingen ervoor.

Ondertussen werd de bouwvergunning goedgekeurd en zijn we meteen aan de slag gegaan. De eerste aannemer is gestart met de afbraak- en grondwerken. En wij hielpen overal waar we konden.
We maakten enkele beelden voor het nageslacht, maar uiteraard ook voor jou als klant. Zo kan je alles op de voet volgen.

 

 

Klik en deel ...Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someonePrint this page

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Facebook