PRIVE OPLEIDINGEN - KLANKSCHALEN

Privé les van een klankschaaldeskundige

Met zijn jarenlange ervaring is Andy Vanbeveren specialist inzake het gebruik van klankschalen en gongs. Hij genoot tal van opleidingen in binnen- en buitenland.
Als relaxatietherapeut en masseur kent hij ook heel wat massage- en andere technieken. Een extra bagage die hij als klankschaaldeskundige graag deelt met anderen. Naast de gekende oliemassages, rijst meer en meer de vraag naar klankschaalmassage in wellness en spa. Na deze privé opleiding kunt u voortaan ook zelf massages geven met een of meerdere klankschalen. Laat uw klanten genieten van de aangename trilling en vul tegelijkertijd de massageruimte met zachte, ronde klanken. Ontspanning verzekerd!

Privé opleiding klankschalen als antwoord op jouw noden

Deze privé opleiding klankschalen wordt ook vaak gekozen door mensen met een drukke agenda. Samen overleggen we immers wanneer we opleiding inplannen. Anderen geven de voorkeur aan een privé opleiding ipv een groepsopleiding. In het verleden volgden ook al heel wat mensen uit de zorgsector deze privé opleiding. Met dit aanbod proberen we te beantwoorden aan alle noden.

Klankschalen

Afgestemd op jouw vraag en jouw cliënten of bewoners, verdiepen we ons in :

  • de herkomst en de soorten schalen
  • hoe je een schaal kiest en voor welke toepassingen die inzetbaar is
  • het ‘voelen’ van klank
  • trilling en relaxatie
  • tal van ontspannende massagetechnieken
  • pure verwennerij…

Dez opleiding kan doorgaan in ons centrum, of op locatie in uw wellnesscentrum, hotel, zorginstelling… De duur van de opleiding wordt ook samen bepaald, naargelang de verwachtingen.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Klanktherapie

Klank, vorm van energie

Muziek geeft energie. Denk maar aan het horen van een uptempo liedje, wat je een boost aan energie geeft. Het geeft je een gelukzalig gevoel, je

Lees meer »
Klankschaalmassage

Verwondering

Deze week nog was er weer een cliënt zó verwonderd wat klank met een mens doet.Haar woorden: ‘Ik heb mij al in jaren niet meer

Lees meer »