WORKSHOP 'KOM OP ADEM'

Nauwe samenwerking met NaGeBa vzw

De zaal van Boventoon  is niet alleen de thuishaven voor vele activiteiten die NaGeBa vzw organiseert.

NaGeBa vzw organiseert ook alle groepsactiviteiten, waaronder ook de vele ligconcerten, workshops en yoga dat Andy geeft. Een kleine vzw met een grote intentie: mensen verbinden met elkaar.

Iedereen voelt zich wel al eens gestrest of gespannen. Om wat te relaxen probeer je dan eventjes op ‘adem’ te komen. Tijdens deze workshop nemen we dit noga letterlijk. We laten je doorheen de dag kennis maken met tal van ademoefeningen en -technieken. We nemen ruimschoots de tijd om te voelen wat dit met ons doet. Niet alleen fysiek, maar evenzeer ook mentaal. Soms werken we alleen, met onszelf. Soms gaan we ook in interactie met de ander. Maar de ‘adem’, die blijft centraal staan gedurende de ganse dag. Een jaarlijks terugkerende workshop waarbij lichaamsbewustzijn, relaxatie en ademhaling centraal staan.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Klanktherapie

Klank, vorm van energie

Muziek geeft energie. Denk maar aan het horen van een uptempo liedje, wat je een boost aan energie geeft. Het geeft je een gelukzalig gevoel, je

Lees meer »
Klankschaalmassage

Verwondering

Deze week nog was er weer een cliënt zó verwonderd wat klank met een mens doet.Haar woorden: ‘Ik heb mij al in jaren niet meer

Lees meer »