WORKSHOP 'WERKEN MET KLANKSCHALEN - MODULE 1'

Nauwe samenwerking met NaGeBa vzw

De zaal van Boventoon  is niet alleen de thuishaven voor vele activiteiten die NaGeBa vzw organiseert.

NaGeBa vzw organiseert ook alle groepsactiviteiten, waaronder ook de vele ligconcerten, workshops en yoga dat Andy geeft. Een kleine vzw met een grote intentie: mensen verbinden met elkaar.

Meer dan 100 klankschalen

Tijdens deze 2-daagse klankschaalworkshop krijgt de cursist een inleiding in de fascinerende wereld van de klankschalen. Je krijgt de kans om met een 100-tal Tibetaanse klankschalen of ‘singing’ bowls te werken. Doorheen het jaar wordt deze klankschaalworkshop enkele keren ingepland, zodat je zeker een datum vindt die je het beste past. Deze wordt zowel gegeven in ons eigen centrum als bij Syntra.

KWALI-TIJD is voor ons heel belangrijk

Voorkennis is niet nodig bij deze basisopleiding. We starten letterlijk van 0 en gaandeweg leer je basistechnieken aan. We hechten heel veel aandacht aan de klanken, alsook aan kwaliteit. Daarom laten we niet meer dan 8 cursisten toe. Er wordt ook niet verwacht dat de cursist al eigen materiaal heeft. Beschik je wel al over je eigen klankschaal, breng die dan gerust mee.

In een rustige sfeer worden volgende punten toegelicht:

  • de herkomst van de klankschalen
  • soorten schalen
  • toebehoren en bijhorende instrumenten
  • hoe kies ik een klankschaal?
  • diverse technieken om een klankschaal te bespelen
  • begeleiding tijdens meditatie
  • enkele massagetechnieken

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Verbinden

Delen = verbinden

Al heel lang geloven we in de verbinding van mensen. Omdat we niet alleen zijn op de wereld, omdat het zóveel leuker is met z’n

Lees meer »