WORKSHOP 'WERKEN MET KLANKSCHALEN - MODULE 3'

Nauwe samenwerking met NaGeBa vzw

De zaal van Boventoon  is niet alleen de thuishaven voor vele activiteiten die NaGeBa vzw organiseert.

NaGeBa vzw organiseert ook alle groepsactiviteiten, waaronder ook de vele ligconcerten, workshops en yoga dat Andy geeft. Een kleine vzw met een grote intentie: mensen verbinden met elkaar.

Kennis en ervaring zijn er om... te delen

Andy Vanbeveren verdiepte zich jaren in de mogelijkheden en toepassingen met klankschalen tijdens diverse opleidingen in binnen- en buitenland. De kennis, maar ook de ervaring die hij opdeed in zijn relaxatiecentrum Boventoon, deelt hij graag met jou.

Verdiepen in de wereld van de klankschalen

Tijdens deze 3-daagse klankschaalworkshop wordt niet alleen de eerder opgedane kennis uit de vorige 2 modules getoetst. We verdiepen ons vooral verder in meer specifieke technieken. A never ending story… Deelnemen kan enkel na het beëindigen van modules 1 en 2, en met een oefentijd van minimum 6 maanden na module 2.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Verbinden

Delen = verbinden

Al heel lang geloven we in de verbinding van mensen. Omdat we niet alleen zijn op de wereld, omdat het zóveel leuker is met z’n

Lees meer »