WORKSHOP 'WERKEN MET KLANKSCHALEN - MODULE 4'

Alles komt op zijn tijd...

Als je kijkt op deze pagina, dan is de kans groot dat je al meer dan anderhalf jaar aan het oefenen bent met klankschalen. Want dan heb je de workshops ‘Werken met klankschalen’ module 1, 2 en 3 achter de rug. En dan besef je dat tijd relatief is en dat je lange wachten binnenkort wordt beloond.

Oosterse kennis met Tibetaanse klankschalen

In Nepal kreeg ik de bevestiging van wat mijn intuïtie mij altijd had verteld: klankschalen werken niet alleen op het fysiek en het mentale, maar vooral op het energetische van de mens. Nu denk je wellicht: daarvoor moet ik niet naar het Oosten reizen om dat te weten. Dat kwam destijds ook in mij op, totdat ik nieuwe toepassingen leerde met klankenschalen. En die deel ik met jou tijdens deze 4e module ‘Werken met klankschalen’.

Workshop klankschalen module 4

Opleiding in Nepal

De inhoud van deze workshop klankschalen is puur gebaseerd op de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen in Nepal. Het gaat veelal over energetische behandelingen. En tijdens deze opleiding gaan we ook dieper in op de theoretische achtergrond van tonen en frequenties.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Verbinden

Delen = verbinden

Al heel lang geloven we in de verbinding van mensen. Omdat we niet alleen zijn op de wereld, omdat het zóveel leuker is met z’n

Lees meer »
Klanktherapie

Klank, vorm van energie

Muziek geeft energie. Denk maar aan het horen van een uptempo liedje, wat je een boost aan energie geeft. Het geeft je een gelukzalig gevoel, je

Lees meer »