Ieder van ons heeft zijn eigen melodie. Door allerlei oorzaken kan die melodie vervormd worden.
Wil jij je bewust worden van de onbewuste sturing achter jouw denken, voelen en handelen? Zodat je keuzes kunt maken die echt bij jou passen?

 

Klankopstellingen laten je weer contact maken met de grondtoon van jouw leven. Klankschalen herinneren het lichaam aan zijn oorspronkelijke en gezonde trilling. Terwijl de krachtige golfbeweging afkomstig van de gongs doordringt tot in je diepste kern.

Bij opstellingen werken we met een groter ‘lichaam’, namelijk het systemisch veld. Door de opstellingen te combineren met klankschalen en gongs vibreert jouw veld tot een ritmische en harmonisch geheel.

De professionele begeleiding gebeurt door coach Björn Stienstra wat de systeemopstelling betreft.
Andy Vanbeveren zorgt als klankspecialist voor de klanken, ritmes en harmonieën.

Païste gongs gongspecialist Vlaanderen tamtam gongs gongconcert gongbad Boventoon gongspecialist België Païste gongs speciaalzaak klankschalen gongbad uniek Andy Vanbeveren gongs klankschalenconcert

Deze groepsactiviteit start om 10u en duurt tot 17u. (tenzij anders vermeld op onze agenda)

Kostprijs: € 110,-/persoon (middagmaal, drank, versnaperingen en fruit inbegrepen)

Wij vragen dat ieder zijn eigen ligmatje (of dekentje, slaapzak, …) meebrengt om op te liggen. Een dekentje om je warm toe te dekken alsook een kussentje voor het hoofd is aan te raden.

gongbad Païste gongs gongspecialist Vlaanderen tamtam gongs gongconcert gongbad Boventoon gongspecialist België Païste gongs speciaalzaak Boventoon Andy Vanbeveren gongs

Gezien wij het aantal deelnemers steeds beperkt houden omwille van kwaliteit en rust, is het raadzaam tijdig te reserveren.

Een overzicht met alle concerten en meer van onze activiteiten vind je bij agenda. Ook via deze weg kun je je plaatsje reserveren.