PRIVE OPLEIDINGEN - KLANKSCHALEN

Welkom bij boventoon.be, dé plek voor privé opleiding klankschalen.

Je leert niet alleen hoe je klankschalen kunt bespelen, maar ook hoe je ze in kunt zetten voor meditatie, ontspanning en massage.
En dat allemaal op jouw eigen tempo.

Of je nu beginner bent of al enige ervaring hebt met klankschalen, deze workshop is geschikt voor iedereen.
Tijdens onze privé opleiding klankschalen gaan we dieper in op jouw vragen rond het gebruik van klankschalen.
Je mag erop vertrouwen dat Andy zijn passie, ervaring en kunde graag met jou deelt.

Neem vandaag nog contact met ons op en dan horen we graag wat jouw wensen zijn!

Privé les van een klankschaaldeskundige

Met zijn jarenlange ervaring is Andy Vanbeveren specialist inzake het gebruik van klankschalen en gongs. Hij genoot tal van opleidingen in binnen- en buitenland.
Als relaxatietherapeut en masseur kent hij ook heel wat massage- en andere technieken. Een extra bagage die hij als klankschaaldeskundige graag deelt met anderen. Naast de gekende oliemassages, rijst meer en meer de vraag naar klankschaalmassage in wellness en spa. Na deze privé opleiding kunt u voortaan ook zelf massages geven met een of meerdere klankschalen. Laat uw klanten genieten van de aangename trilling en vul tegelijkertijd de massageruimte met zachte, ronde klanken. Ontspanning verzekerd!

Privé opleiding klankschalen als antwoord op jouw noden

Deze privé opleiding klankschalen wordt ook vaak gekozen door mensen met een drukke agenda. Samen overleggen we immers wanneer we opleiding inplannen. Anderen geven de voorkeur aan een privé opleiding ipv een groepsopleiding. In het verleden volgden ook al heel wat mensen uit de zorgsector deze privé opleiding. Met dit aanbod proberen we te beantwoorden aan alle noden.

Privé opleiding klankschalen

Afgestemd op jouw vraag en jouw cliënten of bewoners, verdiepen we ons in :

  • de herkomst en de soorten schalen
  • hoe je een schaal kiest en voor welke toepassingen die inzetbaar is
  • het ‘voelen’ van klank
  • trilling en relaxatie
  • tal van ontspannende massagetechnieken
  • pure verwennerij…

Dez opleiding kan doorgaan in ons centrum, of op locatie in uw wellnesscentrum, hotel, zorginstelling… De duur van de opleiding wordt ook samen bepaald, naargelang de verwachtingen.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode. 10 onderwerpen waar ik

Lees meer »

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »