GONGBAD

Gongbad... UNIEK in België!

Binnen de wereld van therapie door middel van trilling, bestaat er naast klankschaaltherapie ook gongtherapie. Tijdens een gongbad lig je als cliënt tussen 6 grote Chao en Païste gongs. Je lichaam ontvangt de energie van het geluid van de gong, waardoor geest en lichaam als het ware worden opgekuist, leeggemaakt. Om zich nadien opnieuw te voeden… met klank en trilling.

Resonantie en klanktherapie

Het is een moment waarbij gedachten plaats maken voor de krachtige trilling en de imposante klank van de gongs. Een nieuwe wereld gaat open, een wereld van resonantie. Bij een gongbad worden soms ook nog andere akoestische instrumenten ingezet zoals klankschalen, trom… Er wordt afgesloten met een totale stilte… een meditatieve stilte.

Gongbad Boventoon

Gongbad

Diepe trillingen en aardende klanken maken van een gongbad een wonderlijke sessie. Letterlijk ‘aan den lijve’ ondervinden wat deze krachtige instrumenten met je doen, zowel lichamelijk als mentaal.

€ 80,-

Effectieve relaxatietijd: 45′


Totale duurtijd: 1u30

 

 

  • omwille van de krachtige trillingen wordt er geen gongbad toegediend aan zwangere dames
  • ook mensen met een pacemaker worden niet toegelaten.

Boventoon besteedt veel zorg aan KWALI-TIJD. (let op de totale duurtijd die we voor jou reserveren)

Gongbad Boventoon Torhout

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode. 10 onderwerpen waar ik

Lees meer »

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »
Wit - 10 jaar Boventoon

Wit

Wit… betekenisvol Over de kleur wit valt veel te vertellen. Eigenlijk is wit de optelsom van alle kleuren samen. Wit staat voor puurheid, schoon, zuiverheid

Lees meer »

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>