KLANKOPSTELLING

Vind je eigen melodie terug

Ieder van ons heeft zijn eigen melodie. Door allerlei oorzaken kan die melodie vervormd worden. Bij een klankopstelling combineren we een systeemopstelling met live klanken en muziek.

Wil jij je bewust worden van de onbewuste sturing achter jouw denken, voelen en handelen? Zodat je keuzes kunt maken die echt bij jou passen?

Je wordt tijdens de opstelling professioneel begeleid door een coach.
Daarnaast wordt de opstelling gedragen door klankspecialist Andy Vanbeveren.

Systeemopstelling met klankbegeleiding

Klankopstellingen laten je weer contact maken met de grondtoon van jouw leven. Klankschalen herinneren het lichaam aan zijn oorspronkelijke en gezonde trilling. Terwijl de krachtige golfbeweging afkomstig van de gongs doordringt tot in je diepste kern.

Bij opstellingen werken we met een groter ‘lichaam’, namelijk het systemisch veld. Door de opstellingen te combineren met klankschalen en gongs vibreert jouw veld tot een ritmische en harmonisch geheel.

Interesse in onze andere groepsactiviteiten met live muziek? Klik dan zeker op onderstaande knop.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>