WORKSHOP 'WERKEN MET KLANKSCHALEN - MODULE 1'

Klankschaalworkshop

Boventoon.be biedt de workshop klankschalen module 1 aan voor iedereen die geïnteresseerd is in de helende werking van klank en trilling. Tijdens deze klankschaalworkshop leer je niet alleen over de geschiedenis en het proces van het maken.
Je leert vooral verschillende technieken en diverse toepassingen met klankschalen. En je zet je eerste stappen in de wereld van klankschaalmassage.

De workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Je leert onder andere hoe je de klankschalen kunt bespelen en welke technieken je kunt gebruiken om bepaalde effecten te bereiken.
Er wordt heel veel aandacht besteed aan het luisteren. En hierdoor leer je ook veel over het combineren van klankschalen met elkaar.

De workshop wordt gegeven door een zeer ervaren en gedreven docent, met massa’s ervaring op vlak van massage, therapie en concerten.
Andy Vanbeveren deelt graag zijn 18 jaar ervaring vanuit zijn praktijk, in de zorgsector, maar ook meer dan 1000 concerten.
Na afloop van de workshop kun je zelfstandig aan de slag met klankschalen en heb je meer kennis over de helende werking van klank.

Schrijf je nu in voor de workshop klankschalen module 1 en ontdek de bijzondere wereld van klank en trilling!

Meer dan 100 klankschalen

Tijdens deze 2-daagse klankschaalworkshop krijgt de cursist een inleiding in de fascinerende wereld van de klankschalen. Je krijgt de kans om met een 100-tal Tibetaanse klankschalen of ‘singing’ bowls te werken. Doorheen het jaar wordt deze klankschaalworkshop enkele keren ingepland, zodat je zeker een datum vindt die je het beste past.

KWALI-TIJD is voor ons heel belangrijk

Voorkennis is niet nodig bij deze basisopleiding. We starten letterlijk van 0 en gaandeweg leer je basistechnieken aan. We hechten heel veel aandacht aan de klanken, alsook aan kwaliteit. Daarom laten we niet meer dan 8 cursisten toe. Er wordt ook niet verwacht dat de cursist al eigen materiaal heeft. Beschik je wel al over je eigen klankschaal, breng die dan gerust mee.

Klankschaalworkshop

In een rustige sfeer worden volgende punten toegelicht:

  • de herkomst van de klankschalen
  • soorten schalen
  • toebehoren en bijhorende instrumenten
  • hoe kies ik een klankschaal?
  • hoe stel ik een set klankschalen samen?
  • diverse technieken om een klankschaal te bespelen
  • begeleiding tijdens meditatie
  • enkele massagetechnieken

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode. 10 onderwerpen waar ik

Lees meer »