KLANKTHERAPIE

Klanktherapie, onze specialisatie

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling. En ondertussen geef ik zelf heel wat opleidingen in Vlaanderen voor Syntra, Escala, Howest en uiteraard ons eigen relaxatiecentrum in Torhout.

 

Voor welke doelgroepen?

De afgelopen 10 jaar paste ik de technieken toe bij heel wat mensen en verschillende  doelgroepen: kinderen, mensen met stress, burn-out, ouderen, mensen met dementie, mensen met psychische problemen, oncologische patiënten, fibromyalgie-patiënten, mensen met slaapproblemen, revaliderende patiënten, de palliatieve zorg, … mét positieve resultaten.

 

 

Gebruikte technieken en resultaten

De gebruikte technieken zijn heel zacht en divers, de beleving intens en ontladend. De mogelijkheden zijn enorm breed. En telkens met mooie resultaten: diepe ontspanning, verlossing van emoties en/of pijn, opluchting… Ontdek de bijzondere kracht van klank, trilling en… stilte.

De term ‘sound healing’ is niet voor niks een wereldwijd begrip.

Meer over klankschalen?

Misschien ben je na het lezen van deze pagina wel gefascineerd door klankschalen, klankschaalmassage of klanktherapie. Wil je graag wat meer informatie over dit fantastisch instrument? 

Ontdek >>

Klankschaalmassage
Klankrelaxatie klankschalen gongs handpan
Klankbad Boventoon Landstraat 11A Torhout

Klankschaalmassage

De klemtoon ligt op een direct contact van de schaal met het lichaam: klankschalen worden op en rond het lichaam geplaatst.

Lees meer>>

€ 95,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u


 

Totale duurtijd: 2u

Klankrelaxatie

Een uurtje pure klankverwennerij: klankmassage, klankbad én klank concert in 1. Zalig ontspannen tussen tal van instrumenten.

Lees meer>>

€ 60,-

Effectieve relaxatietijd: 1u


Totale duurtijd: 1u

Klankbad

Bij een klankbad ligt de nadruk voornamelijk op het gebruik van klankschalen rond het lichaam, en dus niet zozeer op de cliënt.

Lees meer>>

€ 110,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u15


Totale duurtijd: 2u15

Gongbad Boventoon Landstraat 11A Torhout
Klankschalen
Duo in resonantie

Gongbad

Heb je eerder nood aan gronding en evenwicht, dan is een relaxerend gongbad zeker en vast iets voor jou.

Lees meer>>

€ 75,-

Effectieve massagetijd: ruim 45′


Totale duurtijd: 1u30

Klankverwondering

Een pure verwennerij van klanktrilling… waarbij je op 5 verschillende manieren tot ontspannen wordt gebracht.

Lees meer>>

€ 135,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u30


Totale duurtijd: 2u30

Duo in resonantie

Bij een klankbad ligt de nadruk voornamelijk op het gebruik van klankschalen rond het lichaam, en dus niet zozeer op de cliënt.

Lees meer>>

€ 140,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u30


Totale duurtijd: 2u30

Enkele getuigenissen

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode.10 onderwerpen waar ik gevraagd

Lees meer »

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »
Wit - 10 jaar Boventoon

Wit

Wit… betekenisvol Over de kleur wit valt veel te vertellen. Eigenlijk is wit de optelsom van alle kleuren samen. Wit staat voor puurheid, schoon, zuiverheid

Lees meer »