KLANKTHERAPIE

EXTRA CORONAMAATREGELEN

Als lid van de Belgische Massage Federatie kregen wij de bevestiging dat massages vanaf 1 maart opnieuw worden toegelaten.
Alles gebeurt op afspraak, net zoals ook het geval was voor de corona-tijd.
 

Uiteraard volgen wij de wettelijke maatregelen strikt op, zodoende de veiligheid te bewaren voor jou als cliënt/ontvanger en voor ons als uitbater/masseur/gever.

 
  • we vragen uitdrukkelijk aan klanten die zich ziek voelen (hoesten, niezen, keelpijn, benauwdheid, met of zonder koorts) dat ze hun afspraak annuleren en thuis blijven.
  • gelieve precies op tijd te komen, zo beperk je enerzijds het contact met een voorgaande klant en geef je ons als masseur voldoende de tijd om alles te reinigen en te ontsmetten.
  • gelieve de instructies van handen wassen, ontsmetten,… op te volgen bij het binnenkomen en verlaten van de ruimte
  • graag papieren zakdoekjes waarmee je de neus snuit in de daarvoor voorziene prullenbakjes te deponeren
 
Bedankt voor je begrip en om deze regels te respecteren in deze toch wel uitzonderlijke tijd.

Klanktherapie, onze specialisatie

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling. En ondertussen geef ik zelf heel wat opleidingen in Vlaanderen voor Syntra, Escala, Howest en uiteraard ons eigen relaxatiecentrum in Torhout.

 

Voor welke doelgroepen?

De afgelopen 10 jaar paste ik de technieken toe bij heel wat mensen en verschillende  doelgroepen: kinderen, mensen met stress, burn-out, ouderen, mensen met dementie, mensen met psychische problemen, oncologische patiënten, fibromyalgie-patiënten, mensen met slaapproblemen, revaliderende patiënten, de palliatieve zorg, … mét positieve resultaten.

 

 

Gebruikte technieken en resultaten

De gebruikte technieken zijn heel zacht en divers, de beleving intens en ontladend. De mogelijkheden zijn enorm breed. En telkens met mooie resultaten: diepe ontspanning, verlossing van emoties en/of pijn, opluchting… Ontdek de bijzondere kracht van klank, trilling en… stilte.

De term ‘sound healing’ is niet voor niks een wereldwijd begrip.

Meer over klankschalen?

Misschien ben je na het lezen van deze pagina wel gefascineerd door klankschalen, klankschaalmassage of klanktherapie. Wil je graag wat meer informatie over dit fantastisch instrument? 

Ontdek >>

Klankschaalmassage
Klankrelaxatie Boventoon'
Klankbad

Klankschaalmassage

De klemtoon ligt op een direct contact van de schaal met het lichaam: klankschalen worden op en rond het lichaam geplaatst.

Lees meer>>

€ 90,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u


 

Totale duurtijd: 2u

Klankrelaxatie

Een uurtje pure klankverwennerij: klankmassage, klankbad én klank concert in 1. Zalig ontspannen tussen tal van instrumenten.

Lees meer>>

€ 55,-

Effectieve relaxatietijd: 1u


 

Totale duurtijd: 1u

Klankbad

Bij een klankbad ligt de nadruk voornamelijk op het gebruik van klankschalen rond het lichaam, en dus niet zozeer op de cliënt.

Lees meer>>

€ 110,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u15


 

Totale duurtijd: 2u30

Gongbad
Klankschalen
Duo in resonantie

Gongbad

Heb je eerder nood aan gronding en evenwicht, dan is een relaxerend gongbad zeker en vast iets voor jou.

Lees meer>>

€ 70,-

Effectieve massagetijd: ruim 45′


 

Totale duurtijd: 1u30

Klankverwondering

Een pure verwennerij van klanktrilling… waarbij je op 5 verschillende manieren tot ontspannen wordt gebracht.

Lees meer>>

€ 135,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u30


 

Totale duurtijd: 3u

Duo in resonantie

Bij een klankbad ligt de nadruk voornamelijk op het gebruik van klankschalen rond het lichaam, en dus niet zozeer op de cliënt.

Lees meer>>

€ 135,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u30


 

Totale duurtijd: 2u30

Enkele getuigenissen

Wit - 10 jaar Boventoon

Wit

Wit… betekenisvol Over de kleur wit valt veel te vertellen.Eigenlijk is wit de optelsom van alle kleuren samen. Wit staat voor puurheid, schoon, zuiverheid en

Lees meer »
Ongelooflijk

Ongelooflijk

Van waar? Regelmatig krijg ik de vraag van waar onze cliënten (individuele sessies) en klanten (deelnemers yoga/concerten/workshops en klanten shop) komen. Ik heb eens de

Lees meer »