YOGA

Yoga met live muziek in Torhout

Als je op zoek bent naar manieren om je algemene welzijn te verbeteren, dan kan yoga een perfecte optie zijn. Yoga in Torhout, volledig in het groen.
Met yoga kan je zowel fysieke als mentale voordelen behalen. Het kan helpen bij het verminderen van stress en angst, het verbeteren van de bloedcirculatie, het versterken van de spieren en botten, en het verbeteren van de flexibiliteit en balans van je lichaam.

Boventoon is een fantastische bron voor iedereen die kennis wil maken met de ontspannende wereld van yoga.
Binnen de yoga sessies is er bij Boventoon ook aandacht voor meditatie, mindfulness en zelfontwikkeling.
Bekijk de website en ontdek alle mogelijkheden van yoga bij Boventoon.

Geen yogastudio, wel een relaxatiecentrum

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga. Geen groepen van 20 yogi’s, maar wel oog voor individuele begeleiding binnen een kleine groep.

Yoga in Torhout... echt voor iedereen?

Hoe vaak hoor je niet dat je moet lenig zijn om yoga te doen? Of dat je lichamelijk gezond moet zijn om die moeilijke houdingen aan te kunnen. Als ex-chronisch pijnpatiënt en zijn ervaring in het omgaan met een fysieke beperking, heeft relaxatietherapeut Andy inzicht in het comfortabel positioneren van het lichaam. Dus, ervaring of niet, beperking of niet, bij Boventoon kan je altijd ‘mee’.

Ontspanning als resultaat

Voor welke yogastijl je nu ook kiest, ontspanning blijft de vaste waarde binnen de sessie. Gewoon, omdat de moderne mens hier ontzettend nood aan heeft. Omdat in stilte en rust de meeste antwoorden zich aandienen. Omdat je meestal beter gebaat bent met de hulp die vanbinnen uit komt, dan van externe ondersteuning.

De kracht van... muziek

Muziek, klank en trilling zijn onlosmakelijk verbonden met Boventoon. Live muziek, zacht en ontspannen, is dan ook vaak een terugkerend gegeven. Ook tijdens de yoga. Andy heeft zijn passies voor klank, vibratie en relaxatie weten te verweven met yoga. Zijn sessies zijn dan ook een voor een uniek. Het concept is zijn ‘leven’.

Yoga Nidra

Een diepe ontspanningstechniek die je lichamelijk en geestelijk tot een dieper niveau van bewustzijn brengt.
Yoga Torhout

Huiselijke gezelligheid

Yoga op een gemoedelijke manier, in een ruimte dat afgewerkt is met natuurlijke materialen zoals leem, eik en steen. De verlichting is sfeervol en subtiel, de vloer verwarmd. En ’s winters geniet je van de gezellige warmte van de houtkachel. De yogamatjes liggen klaar bij je aankomst, evenals de nodige blokjes, dekentjes, kussens, bolsters, enz.
Yoga in Torhout, het hartje van West-Vlaanderen.

Relaxatiecentrum Torhout

Meditatieve tuin

Terwijl je je favoriete yoga beoefend kijk je uit op een prachtig stukje natuur. De 2000m² grote tuin verrast je elke keer en elk seizoen opnieuw met een nieuw tafereel, de bloei van een kleurrijke bloem of de warme gloed van de ondergaande zon. En van zodra het weer het toelaat genieten we van de yoga sessies in open lucht.

Wit - 10 jaar Boventoon

Wit

Wit… betekenisvol Over de kleur wit valt veel te vertellen. Eigenlijk is wit de optelsom van alle kleuren samen. Wit staat voor puurheid, schoon, zuiverheid

Lees meer »
Ongelooflijk

Ongelooflijk

Van waar? Regelmatig krijg ik de vraag van waar onze cliënten (individuele sessies) en klanten (deelnemers yoga/concerten/workshops en klanten shop) komen. Ik heb eens de

Lees meer »