WORKSHOPS

A teacher takes a hand, opens a mind & touches a heart

Andy is lesgever in hart en nieren, omdat hij ervan houdt om zijn passie te delen met anderen. Met een heel open mind leert hij je niet alleen wat hij zelf ooit gedoceerd kreeg. Hij deelt ook graag zijn jarenlange ervaring met heel veel praktische tips. 
Hij geeft niet alleen les in zijn eigen centrum, maar ook bij Syntra, Escala en Howest (gastdocent).

Muziek als
universele taal

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten. De deelnemers zijn hebben een zeer diverse achtergrond: huisvrouwen, masseurs, meditatie beoefenaars, ergotherapeuten, muziektherapeuten, yogadocenten, psychotherapeuten, psychologen, sexuologen, leerkrachten,… managers,… you name it.

Ontspanning op verschillende manieren

Naast de vele klankworkshops, gaan er ook veel workshops door met verschillende thema’s. Als relaxatietherapeut is ‘bewust’ leven een belangrijk punt geworden in Andy’s leven. Hij behandelt regelmatig onderwerpen zoals ontspanning, ademhaling, bewust ‘zijn’, yoga, meditatie doorheen het jaar. Altijd praktijkgericht workshops, waarbij je het aangeleerde onmiddellijk in je dagelijkse leven kan toepassen.

Klein maar fijn

De slogan is en blijft ‘Boventoon, waar kwali-tijd en rust centraal staan’. Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. We werken steeds met kleine groepjes in een beschermde omgeving. Steeds met oog voor kwaliteit op gebied van onderwijs, ondersteuning, logistiek en materiaal. Een professionele aanpak in een gemoedelijke, open en huiselijke sfeer… daarvoor is Boventoon tot ver gekend.

Interessant om weten:

  • Naast les geven in zijn eigen relaxatiecentrum Boventoon in Torhout, geeft Andy ook les bij Syntra Brugge, Syntra Kortrijk, Escala Gent,én gastdocent bij Howest en Vives
  • Andy genoot opleiding in binnen- en buitenland waaronder Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Nepal.
  • Jaarlijks geeft hij een 200-tal concerten in eigen land en in het buitenland.

Workshop 'Werken met klankschalen - module 2'

Ook gefascineerd door de wereld van klank en trilling? Wil je je opgedane kennis tijdens module 1 verder uitbreiden? Dan kan deze 3-daagse workshop je zeker bekoren.

Workshop 'Werken met klankschalen - module 3'

Verder verdiepen in meer gevorderde technieken, een klankbad geven,... Andy Vanbeveren deelt graag zijn kennis en ervaring.

Workshop 'Werken met klankschalen in de zorg'

Deze opleiding is specifiek gericht op de zorg, met aangepaste technieken voor patiënten en bewoners.

Privé opleiding 'Werken met klankschalen'

Je kiest liever voor privé-opleiding. Of... de data van de workshops in groepen passen niet voor je. Dan is dit wellicht de opleiding die je zoekt.

NIEUWS

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode.10 onderwerpen waar ik gevraagd

Lees meer »

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »
Wit - 10 jaar Boventoon

Wit

Wit… betekenisvol Over de kleur wit valt veel te vertellen. Eigenlijk is wit de optelsom van alle kleuren samen. Wit staat voor puurheid, schoon, zuiverheid

Lees meer »

Andy Vanbeveren is (gast)docent bij

Previous
Next