HUISKAMER- EN TUINCONCERT

Een concert in je huiskamer

Met een huiskamerconcert haal je Boventoon letterlijk in huis. Een originele manier om bij jou thuis samen met vrienden of familie iets te vieren of gewoon voor de gezelligheid. Van zodra je over een voldoende grote ruimte beschikt is zo’n huiskamerconcert mogelijk. Dat kan in de living, de hobbykamer,… Een privé-concertje dus in je eigen leefomgeving. Een activiteit waar gegarandeerd nog jaren over gepraat wordt.

Pure magie!

Het concept is zeer gelijklopend met onze andere ligconcerten: onze unieke verzameling van 10-tallen klankschalen worden bespeeld, in combinatie met enkele andere akoestische instrumenten zoals de handpan. En dit alles, terwijl iedereen op een eigen ligmatje ligt… knus toegedekt met een fleece-dekentje. Tijdens het huiskamerconcert weerklinkt een harmonie van warme zachte klanken. Pure magie! Een sfeer van rust overspoeld iedereen en laat iedereen genieten, van kop tot teen.

Je tuin als concertzaal

Misschien organiseer je liever een concert in je tuin.
Dan is een gongconcert zeker het overwegen waard, want dit concept is fenomenaal. De gongs worden dan opgesteld in je tuin, samen met nog enkele andere akoestische instrumenten. De harmonie met de wind, het tsjilpen van de vogels, een fonteintje op de achtergrond maken het concert compleet.

 
Boventoon tuin

Geen eigen zaal of tuin voor een privé-concert?

Geen probleem! In plaats van een huiskamerconcert kun je kiezen voor een privé-concert.
Ons relaxatiecentrum Boventoon in Torhout beschikt over een sfeervolle ruime zaal. En… over een 2000m² grote tuin, volledig aangelegd in meditatieve stijl. En mocht onze zaal niet groot genoeg zijn, dan kijken we samen met jou voor een mooie zaal in de buurt.

Dit zijn alvast enkele ideetjes:

  • een verjaardagsfeestje
  • een avondje onder vriendinnen
  • als onderdeel van een vrijgezellenfeestje
  • bij een tuinfeest is een gongconcert een échte topper!!!

Na het lezen van info over onze huiskamerconcerten, toch liever een ligconcert meemaken in groep tijdens onze vele, vele geplande concerten verspreid over heel Vlaanderen? Maak dan zeker met kennis met onze agenda .

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>