KLANKVERWONDERING

Gongmassage... een klankverwondering op zich

Stel je even voor: je bevind je in een stille ruimte en plots… heel zachtjes…. ontstaat er geleidelijk aan klank. De ruimte vult zich met warme tonen, terwijl je op dat zelfde moment, een deugddoende massage ervaart door klanktrilling. Pure verwennerij! Tijdens deze sessie maak je kennis met 4 verschillende manieren van klankmassage. Bij deze klankmassages maken we telkens gebruik van de klanktrillingen van de instrumenten. We starten met een gongmassage: de grondende tonen geven je rust en de trillingen masseren je op een indirecte manier.

Meditatief

Daarna ontvang je een privé-ligconcertje, helemaal op maat, speciaal voor jou.

En dan, dan is het tijd om je voeten en benen wat extra aandacht te geven, want… die worden vaak over het hoofd gezien.

Bekomen van je vorige ervaringen, neem je liggend plaats op een massagetafel voor een klankschaalmassage. Een mooie afsluiter waar je nog lang van zult nagenieten.

Klankverwondering

Klanksverwondering

Laat je verwonderen tot wat klanken toe in staat zijn. Voel de klank, van verschillende instrumenten en op steeds ander manieren.

€ 150,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u30


Totale duurtijd: 2u30

 

Boventoon besteedt veel zorg aan KWALI-TIJD

 (let op de totale duurtijd die we voor jou reserveren).

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode. 10 onderwerpen waar ik

Lees meer »

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »