KLANKBEGELEIDING

Boventoon begeleidt jou

Doorheen de jaren begeleidt Andy Vanbeveren meer en meer aangelegenheden, activiteiten en events.
De opdrachten zijn zeer uiteenlopend, van festival, opendeurdagen, over begeleiding van yoga- en
tai chi docenten, meditaties, tot familieopstellingen, uitvaarten, enz. Ontdek meer hieronder.

Klankbegeleiding

Een klankbegeleiding kan subtiel gebracht worden. Maar groots kan ook.

Liever intiem en akoestisch of toch liever wat imposanter met versterking.

Al is het nu poëzie of iets meditatief, het kan.
Heb je het liever dynamischer en wat pittiger, ook dat kan.
Andy steunt op een jarenlange ervaring en heeft een unieke verzameling instrumenten met een enorme diversiteit. Ongezien!

Meer dan 250 instrumenten ter beschikking

Tijdens zijn muzikale reis nam niet alleen zijn vertrouwen en ervaring toe, maar groeide Andy’s verzameling aan instrumenten tot een unieke collectie.

Wanneer je een klankbegeleiding boekt bij Boventoon, ben je zeker van een professionele muzikale uitwerking en uitvoering.
Volledig op maat.

Klankschalen, handpannen, harpen, gongs, native flutes, didgeridoo, cajon, allerhande drums, percussie, tongue drums, synthesizer,… you name it!

Klankopstelling

Heel wat mensen zijn al vertrouwd met systeemopstellingen, meestal beter bekend als familieopstelling. Bij een klankopstelling gaan we nog wat verder.

Uitvaart

Laat klanken spreken, waar woorden tekort schieten. De sereniteit en de subtiele klanken van de klankschalen en gongs zijn uitermate geschikt bij een uitvaart.
Klankbegeleiding

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>

In the picture

Een stapje Vooraleer je deze tekst leest, wil ik je vragen eens goed te kijken naar bovenstaande foto. Voel hoe de waas optrekt en de

Lees meer »

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode. 10 onderwerpen waar ik

Lees meer »

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »