AQUA-VIBRATONISCH KLANKBAD

Meedrijven in een bad van trilling

Dit concept kun je op zijn minst een unieke beleving noemen. Je letterlijk laten ‘meedrijven’ in een warm zwembad, volledig gewichtloos. Comfortabel gedragen door floating hulpmiddelen geef je je volledig over aan de krachtige vibraties van de klankschalen. Je wordt een met het water en de trilling rondom je heen.
Door de individuele benadering, keer op keer een unieke beleving voor al je zintuigen. Een ‘klankbad’ dus, in alle betekenissen van het woord.

Concertje of sauna inclusief

Afhankelijk van locatie en moment, wordt er een voorafgaand aan het aqua-vibratonisch klankbad een concertje gegeven aan de rand van het zwembad. Je ligt dan in zwemkledij rustig op een ligmatje, lekker ingeduffeld onder een zacht badlaken of fleece-dekentje. Het fraaie kader en de specifieke akoestiek dragen ongetwijfeld bij tot een unieke ervaring. Andere keren wordt het concert vervangen door een bezoek aan de sauna ter plaatse. Meestal gebeurt dit dan na het aqua-vibratonisch klankbad. De optie wordt steeds aangegeven in onze agenda, bij publicatie van deze activiteit.

aqua-vibratonisch klankbad

Praktisch

 Gelieve zelf een ligmatje en een grote badhanddoek of fleece-deken mee te brengen ingeval van het concert.

En extra grote badhanddoek kan handig zijn als de sauna van toepassing is.

En… vergeet in beide gevallen uiteraard je zwemkledij niet.  😉

Boventoon aqua-vibratonisch klankbad

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>