WORKSHOP 'WERKEN MET KLANKSCHALEN - MODULE 3'

Na het volgen van de eerste 2 modules ben je gebeten door de microbe van klankschalen? En je wil graag je vaardigheden naar een hoger niveau tillen?
Dan is onze workshop klankschalen module 3 voor gevorderden een heel logische keuze in je verdere verdieping.

Tijdens deze workshop ga je met meer klankschalen aan de slag. Je leert meer de methode van ‘deep-listening’ toepassen.
Meer en meer ga je ook de krachtige werking van klankschalen inzetten.

Tijdens de workshop klankschalen module 3 leer je meer complexe technieken voor het bespelen van klankschalen en het creëren van harmonieuze klankpatronen.
De gevorderden module is bedoeld voor mensen die professioneel met klankschalen aan de slag willen. Mensen die hun vaardigheden willen versterken en hun kennis willen uitbreiden.

Bij deze workshop klankschalen module 3 ligt de grootste aandacht bij het geven van een klankbad. Een techniek waarbij je in staat zal zijn om de kracht van klankschalen nog beter te benutten.

Schrijf je nu in voor onze workshop klankschalen module 3 voor gevorderden op boventoon.events en ontdek de vele voordelen van deze prachtige therapievorm.

 

Kennis en ervaring zijn er om... te delen

Andy Vanbeveren verdiepte zich jaren in de mogelijkheden en toepassingen met klankschalen tijdens diverse opleidingen in binnen- en buitenland. De kennis, maar ook de ervaring die hij opdeed in zijn relaxatiecentrum Boventoon, deelt hij graag met jou.

Workshop klankschalen module 3 gevorderden

Tijdens deze 3-daagse klankschaalworkshop wordt niet alleen de eerder opgedane kennis uit de vorige 2 modules getoetst. We verdiepen ons vooral verder in meer specifieke technieken. A never ending story… Deelnemen kan enkel na het beëindigen van modules 1 en 2, en met een oefentijd van minimum 6 maanden na module 2.

workshop klankschalen module 3 gevorderden

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode. 10 onderwerpen waar ik

Lees meer »

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »