YOGA NIDRA

Op zoek naar een manier om lichaam en geest te ontspannen en weer op te laden? Probeer dan eens yoga nidra met live muziek!
 
Bij Boventoon bieden we deze unieke combinatie aan, waarbij de zachte klanken van live muziek de ontspanning versterken en verdiepen.
Yoga nidra is een meditatieve yogavorm die bekend staat om zijn ontspannende en therapeutische effecten.

Tijdens een sessie van yoga nidra lig je comfortabel op je rug terwijl je wordt begeleid door een ervaren instructeur door middel van stembegeleiding. De live muziek zorgt voor een extra dimensie waardoor je nog dieper in ontspanning kunt zakken. Ideaal voor iedereen die behoefte heeft aan rust en balans in de drukte van het dagelijks leven.

Kom langs bij Boventoon en ervaar zelf de krachtige werking van yoga nidra met live muziek.

Yoga Nidra

Yoga Nidra is een oude vorm van yoga, als voorbereiding op meditatie. Bij Yoga Nidra wordt er gewerkt naar complete ontspanning, zowel fysiek, mentaal als emotioneel.

Yoga van de slaap

Bij Yoga Nidra of de ‘yoga van de slaap’ lijkt het alsof je slaapt, maar je blijft wakker, weliswaar in een diepere staat van bewustzijn. Op de rand slaap-waak.1 uur Yoga Nidra beoefenen heeft het effect van 4 uur slapen…

Meditatietechniek

Tijdens een sessie Yoga Nidra worden verschillende technieken gebruikt om je naar een dieper niveau van ontspanning te brengen. Er wordt gewerkt met affirmaties, visualisatie en meditatie.

Yoga Nidra 2

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode. 10 onderwerpen waar ik

Lees meer »

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »