WORKSHOP 'WERKEN MET KLANKSCHALEN - MODULE 4'

Alles komt op zijn tijd...

Als je kijkt op deze pagina, dan is de kans groot dat je al meer dan anderhalf jaar aan het oefenen bent met klankschalen. Want dan heb je de workshops ‘Werken met klankschalen’ module 1, 2 en 3 achter de rug. En dan besef je dat tijd relatief is en dat je lange wachten binnenkort wordt beloond.

Oosterse kennis met Tibetaanse klankschalen

In Nepal kreeg ik de bevestiging van wat mijn intuïtie mij altijd had verteld: klankschalen werken niet alleen op het fysiek en het mentale, maar vooral op het energetische van de mens. Nu denk je wellicht: daarvoor moet ik niet naar het Oosten reizen om dat te weten. Dat kwam destijds ook in mij op, totdat ik nieuwe toepassingen leerde met klankenschalen. En die deel ik met jou tijdens deze 4e module ‘Werken met klankschalen’.

Workshop klankschalen module 4

Opleiding in Nepal

De inhoud van deze workshop klankschalen is puur gebaseerd op de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen in Nepal. Het gaat veelal over energetische behandelingen. En tijdens deze opleiding gaan we ook dieper in op de theoretische achtergrond van tonen en frequenties.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode. 10 onderwerpen waar ik

Lees meer »

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »
Wit - 10 jaar Boventoon

Wit

Wit… betekenisvol Over de kleur wit valt veel te vertellen. Eigenlijk is wit de optelsom van alle kleuren samen. Wit staat voor puurheid, schoon, zuiverheid

Lees meer »