WORKSHOP 'WERKEN MET KLANKSCHALEN - MODULE 4'

Met de workshop klankschalen module 4 dompel je jezelf verder onder in de wereld van de helende trillingen.

Tijdens deze module leer je de diepere toepassingen van klankschalen kennen en voel je hoe de trillingen energie in balans kunnen brengen.
Meer en meer spitsen wij ons toe op energetisch werk. We gaan dan ook verder op het geleerde uit de workshop klankschalen module 3 gevorderden.

Als ervaren therapeut en docent geeft Andy met passie verder zijn kennis en ervaring door.
Opnieuw een boeiende 3-daagse boordevol informatie en veeeeel oefenmomenten.

Boek nu de workshop klankschalen module 4 en creëer een diepe, helende ervaring voor jezelf en anderen.

Alles komt op zijn tijd...

Als je kijkt op deze pagina, dan is de kans groot dat je al meer dan anderhalf jaar aan het oefenen bent met klankschalen. Want dan heb je de workshops ‘Werken met klankschalen’ module 1, 2 en 3 achter de rug. En dan besef je dat tijd relatief is en dat je lange wachten binnenkort wordt beloond.

Oosterse kennis met Tibetaanse klankschalen

In Nepal kreeg ik de bevestiging van wat mijn intuïtie mij altijd had verteld: klankschalen werken niet alleen op het fysiek en het mentale, maar vooral op het energetische van de mens. Nu denk je wellicht: daarvoor moet ik niet naar het Oosten reizen om dat te weten. Dat kwam destijds ook in mij op, totdat ik nieuwe toepassingen leerde met klankenschalen. En die deel ik met jou tijdens deze 4e module ‘Werken met klankschalen’.

Workshop klankschalen module 4

Workshop klankschalen module 4: kennis uit Nepal

De inhoud van deze workshop klankschalen is puur gebaseerd op de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn opleidingen in Nepal. Het gaat veelal over energetische behandelingen. En tijdens deze opleiding gaan we ook dieper in op de theoretische achtergrond van tonen en frequenties.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode. 10 onderwerpen waar ik

Lees meer »

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »