DUO IN RESONANTIE

Massage door klank en trilling

Een unieke soundhealing… voor twee. We starten met een gongmassage. In plaats van het gekende fysieke contact door handen, wordt je aangeraakt door klank en trilling. Naast een sterke gronding voel je ook elk deeltje in je lichaam heel bewust. Want desondanks je geen rechtstreeks contact maakt met dit instrument, voel je je echt wel gemasseerd door de vibratie. ‘Voelen’ wordt nu prioriteit: voelen van resonantie met de gong. Een fijn gevolg daarvan is dat spanning beetje bij beetje wordt los gelaten, terwijl gedachten plaats maken.

 

Privé ligconcert voor twee

We vervolgen met een privé ligconcert, afgestemd op beide personen. Dit gebeurt in een unieke omkadering van aangename sfeerverlichting, meer dan 50 klankschalen, gongs en andere instrumenten. Zachte klanken vullen de ruimte… en nemen het duo mee naar een andere wereld. Een wereld van ontspanning. Na het concert maken beiden kennis met een korte klankschaalmassage:
1 of meerdere schalen worden op het lichaam geplaatst en tot trillen gebracht. Terwijl de zachte, ronde klanken je hele ‘zijn’ omgeven, voel je de vibratie van de klankschaal langzaam uitdeinen, waarbij je lichaam als het ware van binnenuit gemasseerd wordt. De activiteit wordt steeds afgesloten met een vers theetje en een ‘knabbeltje’.

Duo in resonantie

Duo in resonantie

Samen, met z’n tweetjes, ondergedompeld worden in klank. Eerst onder de vorm van een ligconcert, daarna proeven van een korte klankschaalmassage.

€ 160,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u30


Totale duurtijd: 2u30

 

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode. 10 onderwerpen waar ik

Lees meer »

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »