Welkom op onze site 'Boventoon'

Ik stel mij even voor: ik ben Andy Vanbeveren.
In 1995 werd ik getroffen door een electrocutie, een kentering in mijn leven. Van toen af ben ik veel bewuster beginnen leven. Sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in de Oosterse cultuur, aromatherapie en ademhaling.

In 2005 kwam ik tijdens een opleiding meditatie voor het eerst in contact met een klankschaal. Het was liefde op het eerste gehoor!

Sindsdien heeft de microbe mij niet meer losgelaten en is de passie voor klankschalen steeds blijven groeien. Tijdens verschillende opleidingen in binnen- en buitenland – Nederland, Groot-Brittannië, Nepal – verdiepte ik mij verder in klanktherapie en klankontspanning.

In ons relaxatiecentrum Boventoon in Torhout, geniet je volop van onze jarenlange ervaring op het domein van klanktherapie. Boventoon staat gelijk aan Andy Vanbeveren.
Authentiek, gepassioneerd en vol enthousiasme.

Mijn passie voor klank heeft mij ook de kans gegeven om ondertussen meer dan 1000 concerten te geven. Een totaal uit de hand gelopen hobby die wat mij betreft nog jaren mag doorgaan.

En met diezelfde passie en enthousiasme geef ik maandelijks heel wat workshops rond klanktherapie en het leren bespelen van een instrument. Ook hier mijn ervaring en kennis al met ettelijke honderden mensen mogen delen.
Zalig!

Omdat er veel nood is aan mentale relaxatie, heb ik mij ook verdiept in de relaxatietherapie, ontspannende yoga en Ecstatic Dance. En daarbij is live muziek nooit ver weg.

Geniet van onze site en wie weet, tot op één van onze activiteiten,

Andy Vanbeveren

 

Ervaring

Jaren ervaring deel ik graag met anderen. Meerdere keren per jaar geef ik workshops in ons eigen centrum, waar ik mijn passie voor klankschalen, gongs en relaxatie graag doorgeef aan anderen.

Daarnaast ben ik ook docent bij Syntra, Escala en geef ik als gastdocent jaarlijks les bij Howest.

Ook begeleidt ik regelmatig relaxatiesessies voor groepen, klankopstellingen en yoga sessies.

Yogaland

Opleidingen