Welkom op onze site 'Boventoon'

In 1995 werd ik getroffen door een electrocutie, een kentering in mijn leven. Van toen af ben ik veel bewuster beginnen leven. Sinds mijn jeugd ben ik geïnteresseerd in de Oosterse cultuur, aromatherapie en ademhaling.

In 2005 kwam ik tijdens een opleiding meditatie voor het eerst in contact met klankschalen. Het was liefde op het eerste gehoor!

Sindsdien heeft de microbe mij niet meer losgelaten en is de passie voor klankschalen steeds blijven groeien. Tijdens verschillende opleidingen in binnen- en buitenland – Nederland, Groot-Brittannië, Nepal – verdiepte ik mij verder in klanktherapie en klankontspanning.

In ons relaxatiecentrum Boventoon in Torhout, geniet je volop van onze jarenlange ervaring op het domein van klanktherapie.

Mijn passie voor klank heeft mij ook de kans gegeven om tal van concerten te geven. Een totaal uit de hand gelopen hobby die wat mij betreft nog jaren mag doorgaan.

Omdat er veel nood is aan mentale relaxatie, heb ik mij ook verdiept in de relaxatietherapie en ontspannende yoga.

En op gebied van oliemassages, ben ik gespecialiseerd in Ayurvedische massage.
Ook hiervoor kun je bij ons terecht.

Geniet van onze site en wie weet, tot op één van onze activiteiten,

Andy

Ervaring

Jaren ervaring deel ik graag met anderen. Meerdere keren per jaar geef ik workshops in ons eigen centrum, waar ik mijn passie voor klankschalen, gongs en relaxatie graag doorgeef aan anderen.

Daarnaast ben ik ook docent bij Syntra, Escala en geef ik als gastdocent jaarlijks les bij Howest.

Ook begeleidt ik regelmatig relaxatiesessies voor groepen, klankopstellingen en yoga sessies.

Yogaland

Opleidingen