WORKSHOP 'GONGS'

De workshop ‘Gongs’ wordt enkele keren per jaar gepland.

Onze 2-daagse gongworkshop

Deze gongopleiding is een unieke ervaring voor iedereen die op zoek is naar diepe innerlijke rust en harmonie. 

Tijdens deze workshop leer je hoe je de gong kunt gebruiken om een gevoel van diepe ontspanning en meditatie te bereiken.

Je leert alles over de techniek en het gebruik van de gong. Met oog voor detail, oor voor klank en gevoel voor sensitiviteit en subtiliteit.
Tijdens de workshop gong leer je dit krachtig instrument inzetten voor zowel individuele sessies als concerten, tijdens ontspanningsmoment in yoga of meditatie, enz.
Er is ook ruim voldoende aandacht voor soorten gongs, herkomst, verschillen in klank, enz.

Met zijn jarenlange ervaring leert Andy je tijdens de workshop gong je ook hoe je de kracht van de gong kunt gebruiken om zelf meer rust en harmonie in je leven te brengen.

Schrijf je vandaag nog in voor onze volgende workshop gong bij relaxatiecentrum Boventoon.

 
Gongopleiding

De gong, één van de oudste instrumenten

Tijdens deze gongworkshop leer je het instrument bespelen bij dé gongspecialist van België. Andy Vanbeveren volgde verschillende opleidingen in het buitenland, oa. bij Gongmaster Don Conreaux. Hij valt terug op heel wat ervaring: Andy gebruikt de gongs niet alleen tijdens concerten, maar ook in zijn privé-praktijk Boventoon.

Workshop gong met 20 verschillende gongs

Je maakt kennis met 20 verschillende gongs van uiteenlopende origine. En tijdens deze 2-daagse gongworkshop wisselen theorie en praktische tips & tricks elkaar af. Er is ook aandacht voor complementaire klanken en instrumenten waaronder klankschalen, de schelphoorn,… En om zoveel mogelijk ervaring te kunnen opdoen, is het maximum aantal deelnemers beperkt tot 4 personen.

Workshop gongs Boventoon
Boventoon @ Tomorrowland
Boventoon gongs

Photo credits: Peter Cardoen         Location: Tomorrowland (Boom)

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>

In the picture

Een stapje Vooraleer je deze tekst leest, wil ik je vragen eens goed te kijken naar bovenstaande foto. Voel hoe de waas optrekt en de

Lees meer »