Festivals & events

Bedrijven, verenigingen, organisaties, festivals, events...

Bedrijven en events… hoe groot of hoe klein ook… live muziek zorgt voor die extra vibe.

Of je nu jouw klant wil bedanken, je medewerkers en/of vrijwilligers in de bloemetjes wil zetten, je jarenlange samenwerking met je leveranciers wil vieren.

Misschien ben je zelf organisator van een festival, een beurs,…
Ook daar kan Boventoon ongetwijfeld iets betekenen.

Intiem of... really BIG

Bedrijven en events… in welke sector je ook werkzaam bent. En hoe groot je jouw event ook ziet.

Met meer dan 250 instrumenten in eigen verzameling kunnen we de zotste combinaties maken. Van opzwepend tot ontspannend.
Van minimalistisch tot groots. Akoestisch of versterkt met ons eigen PA-systeem. Al dan niet met live-looping.

Jawel, je bent geland op de site van een professional. Iemand met oog voor detail. En vooral… met een oor voor muziek.

Boventoon @ Tomorrowland
Boventoon @ Tomorrowland
Gongtime @ Tomorrowland
Relaxing moments @ Tomorrowland
Sweet Savasana @ Tomorrowland
Andy Vanbeveren & Goedele Leyssen @ Tomorrowland
Goedele Leyssen @ Tomorrowland
Previous slide
Next slide

Boventoon op Tomorrowland in Boom

Samen met Goedele Leyssen gaf Andy Vanbeveren tijdens het wereldbekende festival Tomorrowland sessies gongyoga. Goedele verzorgde de Kundalini yoga terwijl Andy zorgde voor live muziek. Voor veel festivalgangers een welgekomen moment van rust en detox. Daarnaast was Boventoon ook al aanwezig op tal van andere festivals zoals Festival Tropical (Oostende), Saltofestival (Menen), Kundalini Festival (Someren, Nederland),… Photo credits: Peter Cardoen

Live muziek in de tuin

Boventoon is al enkele jaren te gast bij de Japanse Tuin in Hasselt. De gongs weerklonken al meerdere keren in deze prachtige tuin,de grootste in Europa. En Andy speelde ook met andere muzikanten. Hij luisterde ook al tal van andere events op in de natuur: Arboretum in Kalmthout, De Nachtegaal in De Panne,…

Boventoon Japanse tuin Hasselt
Boventoon Japanse tuin Hasselt

Bedank op een originele manier

Gezien het originele aanbod wordt Boventoon vaak gevraagd voor een ontspannende activiteit. Zowel bedrijven, organisaties, zorginstellingen, scholen, verenigingen, sportclubs,… deden al beroep op onze diensten. Zo gaven wij al heel wat ligconcerten om medewerkers of vrijwilligers te bedanken voor hun inzet
Ook onze Easy Yoga doet het goed om eens je personeel op een andere manier dank te betuigen. Daarnaast worden we ook regelmatig gevraagd om klanten of leveranciers een ontspannende activiteit aan te bieden. En ook hier zijn er weer tal van mogelijkheden binnen ons rijke aanbod.

Toch liever een individele 'approach'

Dat kan natuurlijk ook.
Want, naast onze talrijke groepsactiviteiten gaande van concerten, yogasessies en groepsrelaxaties, verzorgen wij ook individuele sessies.

Zo verzorgen wij bijvoorbeeld stoelmassages. Nee, niet de manuele drukpuntmassage als traditionele stoelmassage.
Wel een heel speciale vorm: een stoelmassage met klankschalen. De combinatie van klank en vibratie zorgen voor een totale aanpak, zowel lichamelijk als mentaal.

Wat resulteert in een deugddoende, ontspannende massage wat nog heel lang nawerkt.

Boventoon Reborn

Ga voor sfeer

Gongyoge met An Block
Waagnatie Antwerpen
Klik Hier
Previous slide
Next slide

Enkele van onze laatste referenties

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>