KLANKBAD

Klankbad... even baden in klank

In tegenstelling tot een klankschaalmassage waar de klankschalen rechtstreeks contact maken met je lichaam, worden de klankschalen bij een klankbad rond het lichaam geplaatst. Een zachte sessie met een intens diepe werking.

Diepe relaxatie door klank en trilling

Tijdens het klankbad ervaar je niet alleen de onrechtstreekse  trillingen van de schalen via de lucht tussen schaalwand en lichaam. De vibraties verspreiden zich ook via de ganse tafel, waardoor de zachte trillingen ook via deze weg je lichaam bereiken. Een diepe relaxatie is het gevolg.

Goed om weten

  • alle massages gebeuren steeds op afspraak
  • gelieve aan te geven als je zwanger bent, want dan wordt er rekening gehouden dat er geen schalen op het lichaam worden geplaatst.
  • ook mensen met een pacemaker worden gevraagd dit te melden: er zullen dan geen schalen gezet worden op het bovenlichaam.

Klankbad... telkens opnieuw een fantastische ervaring

Gezien de holistische benadering van deze therapie wordt de sessie volledig afgestemd op de cliënt. Er wordt rekening gehouden met de beweegreden, mogelijke klachten… Afhankelijk hiervan worden er tijdens de sessie andere klankschalen ingezet, een combinatie gemaakt met gongs, enz. Op die manier kan de therapeut meer de nadruk leggen op ontspanning, energetisch werk… Na de sessie krijg je de nodige tijd zodat je nog wat kunt nagenieten en op je eigen tempo rustig kunt terugkeren.

Klankbad

Onderga een klankbad tussen niet minder dan 17 klankschalen. En achteraf sluiten we samen de sessie af met een gezond drankje én hapje.

€ 110,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u15


Totale duurtijd: 2u30

Boventoon klankbad

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »
Wit - 10 jaar Boventoon

Wit

Wit… betekenisvol Over de kleur wit valt veel te vertellen. Eigenlijk is wit de optelsom van alle kleuren samen. Wit staat voor puurheid, schoon, zuiverheid

Lees meer »