UITVAART

Boventoon zorgt voor een serene en bijzondere muzikale begeleiding de uitvaart

Klankschalen bij een uitvaart zorgen voor een passende, serene sfeer.
Dragend, troostend en verzachtend.
Een moment van non-verbale rust en bezinning.

Klankschalen bij een uitvaart zorgen ervoor dat het afscheid bijzonder en intiem, troostend, zonder woorden verloopt.

Omdat warme klanken ruimte geven aan de emoties en
het verdriet helpen te verzachten.

 

Muzikale eenvoud of liever ietsje meer

Er kan ook nog gecombineerd worden met tal van andere instrumenten zoals zachte diepe tonen van de gongs, troostende melodieën van de fluiten, de engelenklanken van chimes, magische klanken van handpannen en tonguedrums, enz. Steeds in overleg met de familie.

Tijdens de ganse uitvaart of een gedeelte ervan kan muzikaal begeleid worden. (ter afwisseling van de sprekers, tijdens het afscheid nemen,…)

Boventoon verzorgt ook concerten aan huis bij mensen
in de laatste levensfase en hun naasten.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>