YOGA MET KLANK

BELEEF YOGA ANDERS, DIEPER, INTENSER

Met een klankbegeleiding yoga ervaar je jouw yoga sessie totaal anders.
Afhankelijk van de yoga-stijl is er meer aandacht voor rust, dynamiek en uithouding, of voor allignment.
Maar de essentie blijft dezelfde: je lichaam exploreren, je gezondheid bevorderen en je geest een weldoende rust bezorgen. 
Andy Vanbeveren heeft zich door de jaren heen verdiept om yoga-docenten en hun yogi’s bij te staan met klank.
Tijdens zijn klankbegeleiding yoga zorgt hij voor live muziek met een zeer grote diversiteit aan instrumenten waaronder
gongs, handpannen, klankschalen en vele andere wereldinstrumenten.

Klankbeleving yoga

Je wekelijkse yogasessie opluisteren

Het maakt niet uit hoe groot je ruimte of je groep is.

Misschien wil je eens een speciale yogasessie neerzetten om een jubileum te vieren, als extraatje bij een opendeurdag,…

Klankbegeleiding yoga maakt jou yoga sessie onvergetelijk!

Of je wil je yogi’s bedanken met nieuwjaar voor de fijne yogatijd van het afgelopen jaar met een heuse sessie gongyoga. Samen kiezen we de klankbegeleiding en de instrumenten die het best bij jouw event passen.

Steeds in samenspraak, afgestemd op de yoga-stijl die je geeft.
En uiteraard ook  op de ruimte die je hebt.

 

Yogafestival

Het zou ook kunnen dat je als organisator van een yogafestival een originele act wil. Dat je een beleving wil meegeven met de bezoekers waar nog jaren over nagepraat wordt.

Klankbegeleiding yoga zorgt voor een moment waar heel wat gsm’s en fototoestellen worden bovengehaald, zodat BFF’s kunnen poseren voor een achtergrond vol majestueuze gongs. Een muur met een lengte van 10m en een hoogte van meer dan 2m met 17 glimmende gongs.

Gongyoga… een specialiteit op zich die heel wat aandacht trekt.

Boventoon @ Kundalini Yoga Festival Nederland

Kundalini yoga en gongs

De gong is niet weg te denken uit de Kundalini yoga. Andy begeleide al heel wat Kundalini yoga teachers bij een gongyoga. Hij zorgde ook voor de klankbegeleiding op het Kundalini Yogafestival Nederland in december 2018.

Yogadocenten die ik door de jaren heen werden begeleid

Goedele Leyssen, An Block, Mounira Bazzi, Justine Bens, Kristien Marent, Isabelle Rappelet, Lucie Goossens, Eline Vanoutrive, Boban Krstic, Annelies Schotte, Sigrid Rondelez, Natalie Bonte… and many, many more…

Verschillende yogastijlen mogelijk

Of je nu een rustige of een eerder dynamische, fysieke yoga aanbiedt maakt niet uit. De verzameling instrumenten van Boventoon telt meer dan 130 instrumenten: gongs, klankschalen, tonguedrum’s, fluiten, didgeridoo’s, troms, chimes,… Meestal speelt Andy akoestisch, maar het kan ook versterkt. Alles is bespreekbaar. De mogelijkheden zijn oneindig:

  • yin yoga
  • restorative yoga
  • kundalini yoga
  • hatha yoga
  • aerial yoga
Boventoon @ Yogaland

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>

Wit - 10 jaar Boventoon

Wit

Wit… betekenisvol Over de kleur wit valt veel te vertellen. Eigenlijk is wit de optelsom van alle kleuren samen. Wit staat voor puurheid, schoon, zuiverheid

Lees meer »
Ongelooflijk

Ongelooflijk

Van waar? Regelmatig krijg ik de vraag van waar onze cliënten (individuele sessies) en klanten (deelnemers yoga/concerten/workshops en klanten shop) komen. Ik heb eens de

Lees meer »