Wil je graag je ervaring delen met anderen?

Dan kun je hier je getuigenis achter laten.

Alvast bedankt,

Andy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Amaai, Barbara, je getuigenis raakt me diep. In positieve zin, uiteraard.
  Het doet me enorm plezier dat ik je kijk op klank en trilling heb kunnen verruimen.
  Geloof me, het is zo’n fijne ‘kriebel’… en de impact kan zo groot zijn, dat die je leven een totale omwenteling kan geven.
  Ik spreek uit ervaring. 😉
  Bedankt aan jou voor je aanwezigheid, je leergierigheid en de interessante gesprekken over de middag.
  Veel klankschaalplezier!

 2. Andy heeft ons tijdens een driedaagse ondergedompeld in de wereld van de klankschalen op een heel unieke manier. Ongelooflijk hoe fascinerend en vol passie hij zijn kennis en kunde overdraagt op ons. De laatste jaren volgde ik verscheidene opleidingen; maar geen enkele kon tippen aan dit niveau. Andy deelt veel praktijkgerichte,bruikbare tips waardoor je gewoon zin krijgt om direct aan de slag te gaan. Andy, het is niet van mijn gewoonte om “recensies” te schrijven, maar jij verdient dit gewoon echt! Hierbij hoop ik ook anderen te kunnen aanzetten om eens bij Andy een workshop te volgen, want ik ben er zeker van dat dit alleen maar verrijkend kan zijn voor elk van ons! Dikke merci Andy, ik heb alvast de klankschaalkriebel overgenomen en kijk uit naar de vervolgworkshops!

 3. Dankjewel, Jelle, voor deze zeer mooie testimonial.
  Het was zeer fijn om jullie leerlingen te introduceren in een voor de meesten onder hen een toch wel nieuwe wereld.
  Ze waren inderdaad zeer positief over hun ervaring.
  Zelf hou ik er ook een heel mooie herinnering aan over.
  Dankjewel ook aan jou en het ganse leerkrachtenteam voor het warm onthaal!

 4. In januari kwam Andy 4 dagen naar onze school, het Annuntiata-instituut te Veurne, om een klankschaalconcert te geven aan praktisch al onze klassen. Een huzarenstukje voor hem, want dat betekende dat hij soms 8 ligconcerten per dag gaf!
  Voor ons was het ook spannend: hoe gingen onze leerlingen reageren op de rustige en toch intense stemming van een klankschaalconcert? Maar Andy bleek de perfecte begeleider en uitvoerder voor onze jongeren. Ze lieten zich met plezier meevoeren en toonden zich opvallend open-minded. De reacties achteraf waren dan ook opmerkelijk positief, zowel bij leerlingen als leerkrachten.
  Nog eens bedankt, Andy, voor deze unieke ervaring!

 5. Bedankt voor je mooie getuigenis, Karmen.
  Jullie waren een fijne groep en het was voor mij een plezier om jullie te ‘beklanken’. 😉
  Groetjes,
  Andy

 6. Onlangs hadden we met onze salesploeg van Salubris een mysterieuze activiteit…
  Met zijn allen richting Torhout, afspraak bij ‘Boventoon’ voor velen onbekend, voor mij wel gekend echter dit zou mijn eerste ervaring zijn!

  We waren allen verrast, wat twijfels ook maar Andy nam ons mee op sleeptouw!

  Eerst mochten de schoentjes uit en konden we allen plaats nemen op een yoga matje, collega’s naast elkaar samen op de grond.
  Andy stelde voor om tot de rust te komen en de muziek in ons op te nemen…

  Het was werkelijk overweldigend! Verrassende, unieke klanken, … het liet niemand onberoerd!

  Ook zin in een groepsactiviteit? Twijfel dan niet en reserveer bij Boventoon! Kortom een aanrader!

  Karmen

 7. Onze bewoners van het zorgcentrum konden genieten van een uurtje klankschalentherapie, wat voor vele mensen onbekend was. Het was een hele ervaring en er werd zeker van genoten. sommige bewoners kwamen echt tot rust. Andy, bedankt voor de aangename namiddag.

 8. Andy heeft een zéér brede kennis van tonen en z’n instrumenten. Echt impressionant.
  Echt een aanrader om op een andere manier stil te staan bij het leven.

  Geluid en de impact op je lichaam.

 9. Beste Andy, ik kreeg vandaag op de yoga te horen dat er iets veranderd was aan me 😀
  Ik weet dat ik in april ook nog een yogaopleiding heb gehad, maar voor mij persoonlijk liggen de 2 gongbaden van in maart echt wel aan de basis van alles wat de laatste tijd gebeurt.
  Dankjewel!!!
  Pascale

 10. Samen met de collega’s genoten van een ontspannende relaxatietherapie. De deskundige uitleg en de rustgevende omgeving zorgden voor een optimale ervaring. Blij dat we dit in groep mochten ervaren. Een aanrader om een out-of-the-box groepsactiviteit.
  Andy, bedankt voor de ervaring.

 11. Dankjewel Andy, om al enkele jaren onze leerlingen in te wijden in de meditatie met klankschalen op hun bezinningsdag.
  Onze 5de jaars beroepsleerlingen kunnen jouw workshop telkens heel erg waarderen.
  Veel praten is niet écht hun ding, ‘stil worden’ ook niet en toch slaag jij daarin.
  Kennismaken met de klankschalen doet hun wereld een beetje open gaan.
  Tof! Carine (leerkracht IMB-Brugge)

 12. Dag Andy en Veerle,
  Ik wilde jullie toch nog even laten weten hoe ik de Shirodhara heb ervaren.
  Het was een zeer bijzondere ervaring, zoals ik jullie al had meegegeven was de duo massage super, zeker hoe jullie afgestemd zijn op elkaar. Gewoon super !
  De Shirodhara op zich was een leuke ervaring op het eerste zicht niet spectaculair maar de werking kwam nadien pas goed op gang.
  Na de leuke babbel ben ik totaal ontspannen vertrokken, de eerste nacht heb ik goed geslapen maar niet zo diep als gedacht. Ik merkte hier dat er geestelijk toch van alles aan het gebeuren was.
  De volgende morgen goed en fit opgestaan (was terug werkdag) ik merkte dat ik vrij rustig was in mijn hoofd en dat mijn energiepeil zeer duidelijk gestegen was !
  Mijn energie peil is nog wel een paar dagen vrij hoog geweest en de rust in mijn hoofd heeft ook wel een paar dagen aangehouden, ook heb ik sinds lange tijd 2 weken vrij geweest van migraine.
  Dus met andere woorden: het was een super ervaring.
  Bedankt hiervoor !

  Groetjes,
  Peter

 13. beste Andy, we hebben een wonderlijk concert meegemaakt, hemels mooi en helend. De liefde, ernst en gevoeligheid waarmee je de klanken kiest en in elkaar laat vloeien, maken je tot een klankenkunstenaar. Dank daarvoor.
  Marleen en Leo

 14. hey Andy,

  Amaai, wat een toffe cd!
  Ben blij deze in mijn bezit te mogen hebben.
  Een dikke welgemeende proficiat, deze is echt relax. Shanna wil die ook al luistere,, maar ik was eerst aan de beurt. 😉
  En, ik heb echt genoten. En met de koptelefoon is het nog veel intenser.
  Warme klanken en dan nog die natuurgeluiden, super.
  Ik wil wel geloven dat er nog al werk bij komen kijken is. Maar het resultaat mag gehoord worden!
  Dank je wel, Andy. Ik zal die zeker meermaals beluisteren
  Groetjes, Maureen en Shanna

 15. zorgen en negatieve gedachten sleurden me vandaag mee maar de zachte tonen van de klankschalen brachten me terug… een aanrader

 16. Dag Andy,

  Ik wil je toch al eens bedanken voor de echte kennismaking gisteren, zowel met jou als met de klankschalen…
  Ik wilde ook even laten weten dat de trillingen best nog hun nawerking gehad hebben en gisteren zijn er ’s avonds ook nog -eindelijk- tranen gekomen. Wat ik iets goeds vind, want het helpt op zijn minst om nog dieper te ademen en elke traan is “iets” dat eruit is:/) Dat was trouwens ook al weer 6 maanden geleden!
  Maar na de tranen, trilt het nog en ik vind het heel fascinerend en schoon om te zien. Maakt me ook benieuwd naar de komende dagen.

  Maar het allermooiste wat je me hiermee eigenlijk meegegeven hebt is hoop. De hoop op hulp, de hoop op schoonheid en de hoop dat ik niet mijn eigen gevangenisbewaarder word.
  Dank je wel en de volgende afspraak staat in de agenda.

  Tot dan!
  KD

 17. Bedankt Andy,

  voor nogmaals een geweldige ervaring.
  Ik ben deze keer niet zo diep kunnen gaan,
  maar dat lag voornamelijk aan externe factoren,
  en ook voor een stuk aan mezelf☺
  Ik blijf jullie zeker volgen, en maak zeker
  een afspraak zodra het mogelijk is.

  Groetjes

  Gilbert

 18. Dag Andy,
  We zijn nog steeds onder de indruk van je Gong-concert gisteren avond in Metanoia, nogmaals bedankt voor de ervaring “buiten categorie” !

  Willy en Liesbeth

 19. mei2015

  Ik klopte bij Andy aan voor individuele relaxatietherapie met de bedoeling om van mijn slaapmedicatie(anderhalf jaar tijdens pijnlijke ziekte)af te geraken. Ik wist niet wat ik moest verwachten.
  Hij reikte mij technieken aan, autogene training, waarmee ik thuis moest oefenen, verschillende malen per dag om mijn lichaam helemaal tot rust te brengen. Na een 5-tal sessies bij Andy en herhaaldelijk de techniek toe te passen voor het slapen gaan lukte het mij eindelijk de dosis medicatie geleidelijk te verminderen en tenslotte te stoppen.
  Ik ben Andy heel dankbaar voor zijn aanpak van mijn probleem. Door je lichaam tot rust te kunnen brengen,en er tijd voor te nemen zwakt bij mij de pijn, die ik regelmatig nog heb, ook af.

 20. Ik had mij ingeschreven voor een klankreis. Dit ging door, binnen in een kerk. Dat was op zich al speciaal. Het gongconcert zelf daar wist ik niet wat ik kon verwachten. Ik kreeg gelukkig ook geen ‘geitewollensokken’ gevoel. Ik zat in goed gezelschap. Andy heeft op een heel professionele manier een uniek concept gebracht. Ik geloof dat dit een ideale manier is om personeel of uzelf iets unieks te geven. Want zoals ik verstaan heb: geef hem de locatie en hij zal er zijn. De ervaring was intens en zeker voor herhaling vatbaar. Ik kan het iedereen aanbevelen. EB

 21. Beste Boventoon,
  Weer een zalig concert! Ik kreeg nu wel een heel doorslaggevend bewijs van de weldoende werking: ‘s morgens was mijn bloeddruk 17 en na het concert 12 …
  Doe zo voort, zou ik zeggen. We hopen ook ooit eens een Klankreis te mogen meemaken; dat lijkt ons ook een heel bijzondere belevenis.
  We wensen u van harte nog veel succes.
  Dankbare groeten,
  Frieda Lanckriet-Laevaerts

 22. WAT EEN VERSCHIL!! als ik nu terugdenk aan die momenten van voor jou sessies, hoe ik letterlijk voelde dat mijn emoties vast zaten in mijn keel… dat beklemmende, nijpende gevoel in mijn keel, mijn stembanden die aanvoelden alsof het blaadjes schuurpapier waren… Wel beste Andy,na jouw 3 klankschaal behandelingen zijn mijn emoties gesmolten als sneeuw voor de zon. Mijn keel en mijn stembanden zitten lekker in hun vel en ik durf nu letterlijk te zeggen wat ik te zeggen heb en dit zonder angst… Dikke merci en doe zo verder. Warme Hartegroet Addy

 23. Enkele weken geleden heb ik mijn klanten mogen verwennen met een ‘gongconcert’. Dit gebeurde in samenwerking met De Nachtwacht en Boventoon. Mijn klanten werden verwelkomd in slaapspeciaalzaak De Nachtwacht. Ze kregen eerst een duidelijke uitleg van Andy van Boventoon. Andy vertelt met passie en op een toegankelijke manier over zijn manier van werken en het effect van trilling op de mens. Hij haalt die trilling uit zijn heel ruim assortiment aan klankschalen en gongs. Na de uitleg konden mijn klanten zich installeren op een bed en werden ze ondergedompeld in een rustgevend klankbad. Ze konden genieten van het samenspel van maar liefst 15 gongs en niet minder dan 45 klankschalen. De reacties waren zeer positief. Mijn klanten waren heel erg onder de indruk van de beleving. Wil je je werknemers, je collega’s, vrienden,… eens op een bijzondere wijze ‘verwennen’. Contacteer Andy Vanbeveren van Boventoon, een absolute aanrader! Hiernaast ben ik ook eens op individueel consult geweest bij Andy. Ook toen mocht ik ervaren dat Andy op een zeer professionele manier werkt met een niet zo gekend gegeven.

 24. Beste Andy,
  Wij hebben gisteren erg genoten van de klankreis!
  Dank U wel !

  Groetjes
  Charly en Daisy

 25. proficiat met de kracht, fierheid, gevoel, durf, … hoe je de presentatie,
  de prestatie op de televisie hebt gebracht.

  Groetjes

  Pascale Trenson

 26. Dag beste Andy ,

  Onze sessie duo in resonantie was SUPER man !

  We hebben er écht van genoten . Het was op maat gesneden !

  Mijn vrouwtje voelt de nawerkingen nog weken nadien . De innerlijke rust zegt ze zelf . Tof é !

  Ik was en ben vol van je kunnen .
  Ondertussen heb ik reclame gemaakt voor je met als resultaat dat er een collega van me reeds een afspraak gemaakt heeft .

  Veel succes met alles wat je doet, en tot binnenkort,

  T.G.

 27. Beste Andy, Veerle,

  Super dat Jullie er zo voor gaan, hierbij wensen wij jullie dan ook het allerbeste.

  Graag hadden wij bij de audities geweest, enkel door tijdsgebrek kunnen we niet aanwezig zijn.

  Wij sturen onze volle energie naar jullie toe zodat de act binnenkomt als een wervelwind van vibraties en ze omvergewaaid worden door de zielsrakende geluiden van de Boventoon.

  Geniet ervan!!!!

  Warme Hartegroet
  Pascale

 28. Het was weer een concertje om “U” tegen te zeggen vrijdagavond. Samen even bij onszelf komen, genieten en luisterend onszelf voelen wegzinken in de kracht van de trilling…

 29. andy

  ik wou je nog es bedanken voor het prachtige gongconcert van eergisteren
  het voelen was gewoon uniek
  iedere cel van mijn lichaam kwam in beweging
  ik werd golven ;-))

  hartegroet fie-ayla

 30. Makkelijk hoor om zo een afspraak te maken, dan zie je wat mogelijk is op de best vrije momenten 😉 . Ik vind het een pluspunt 🙂

 31. Net een gongconcert achter de rug in Ter Loo in Loppem.
  Zalig!
  Adembenemend!
  Rustgevend!
  Terwijl ik daar lag, kwam in me op: wat ben ik een gelukkig mens dat ik dit mag meemaken!
  De rust in de ruimte, de vibraties die me meenamen en me helemaal omarmden,
  de integere houding van Andy, de kaarsjes, heel de context gaf me
  innerlijke rust en een diepe dankbaarheid!
  Bij deze: jouw passie Andy met de klankschalen en gongs werkt helend voor me! Dankjewel!

 32. Beste,

  Ik wens jullie via deze weg te bedanken, voor de aangename klankschalen beleving van dinsdag, aangezien ik jullie niet meer wou storen bij mijn vertrek.

  Het was een zeer geslaagde avond. Ik hou persoonlijk meer van de directe vorm van klankschalen therapie: de zwembadsessie was subliem!

  Als ik in de buurt ben ga ik zeker eens langskomen in Veurne.

  Mvg,

  LW

 33. Andy,

  Ik hield eraan je nogmaals te bedanken voor de tijd die je gisterenavond voor
  me vrijmaakte. Ik heb intens genoten van de massage maar ook van de babbel en
  het vriendelijk onthaal.

  Groetjes en tot wederhoors!

 34. Een super week achter de rug. Maandagavond heb ik me verder leren verdiepen in de autogene training. Zalig om telkens weer te ontdekken hoe je in een respectvolle en intense sfeer binnen Boventoon verder op weg kan gaan…
  Ook vrijdag liet ik me in Gent onderdompelen in de klanken van de schalen. Het was gewoon genieten, bij jezelf komen, energie opdoen en eventjes de tijd laten zijn… Telkens weer is dit een hele verrijking.
  Dank u wel voor al dit moois!
  Laurence

 35. Vanavond in Ter Loo (Loppem) voor het eerst ligconcert met klankschalen mee gemaakt!
  Subliem, intens, integer, mooi, verdiepend, verstillend.
  Gesterkt om met kracht verder te gaan!
  Dankjewel voor deze mooie ervaring!