KLANKSCHAALMASSAGE

Een klankschaalmassage is een bijzondere ervaring die fysiek, mentaal en emotioneel helend kan werken. Bij Boventoon.be bieden we professionele klankschaalmassages aan waarbij de trillingen van de klankschalen diep doorwerken in het lichaam en zorgen voor ontspanning en rust. De klanken kunnen blokkades opheffen en zorgen voor meer balans en harmonie in het lichaam.

Met ondertussen 18 jaar ervaring gebruikt Andy verschillende soorten klankschalen en technieken om ervoor te zorgen dat de massage optimaal aansluit bij jouw behoeften. Zo kan een klankschaalmassage helpen bij stress- of angstklachten, maar ook bij lichamelijke klachten zoals pijn of een slechte nachtrust.
Wist je trouwens dat hij ook al 13 jaar tijdens diverse workshops zijn kennis en ervaring deelt met anderen?

Een klankschaalmassage is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan diepe ontspanning en rust in lichaam en geest. Bij Boventoon.be ben je verzekerd van een professionele en persoonlijke behandeling, afgestemd op jouw specifieke wensen en behoeften. Boek vandaag nog een klankschaalmassage en ervaar de helende kracht van klank.

Aanraking door geluid

Een sessie start steeds met een kort gesprek, wat uitleg,… Daarna wordt je tijdens de eigenlijke klankschaalsessie letterlijk aangeraakt door geluid, wat je als zeer prettig en rustgevend zult ervaren. Gedurende de klankschaalmassage zullen de trillingen van de schalen al je cellen doen trillen. Bij een klankschaalmassage worden de zelfcorrigerende eigenschappen in ons lichaam opnieuw gestimuleerd. Iedereen kent hier wel voorbeelden van: een wonde die weer dichtgroeit, de blinde die over een beter gehoor beschikt, enz.

Rust en ontspanning

Deze nog niet zo zeer gekende therapie krijgt steeds meer aandacht omwille van de zachte methode, gekoppeld aan een intense beleving en de zeer mooie resultaten. De massages worden steeds op een respectvolle manier gegeven in een rustige en verwarmde omgeving. Uiteraard krijgt hygiëne ook bij dit type massages veel aandacht. Een zeer rustige en ontspanning ervaring.

ontspanning en rust

Klankschaalmassage

Een unieke ervaring, met liefde en passie gegeven door een professionele klanktherapeut. Een sessie waar KWALI-TIJD centraal staat.

€ 105,-

Effectieve massagetijd: ruim 1u


Totale duurtijd: 1u45

 

Praktisch

In tegenstelling tot een oliemassage, houd je bij een klankschaalmassage je kledij aan. Wat voor heel wat mensen toch een pluspunt blijkt te zijn. De meeste massages gebeuren liggend (zowel op de rug als op de buik), maar sommige massages gebeuren ook zittend. Na de sessie krijg je de nodige tijd zodat je nog wat kunt nagenieten en op je eigen tempo rustig kunt terugkeren. Gezien de holistische benadering van deze therapie wordt er volledig afgestemd op de cliënt. Naargelang de beweegreden, de symptomen, enz. kiest de therapeut om al dan niet ontspannend, energetisch, op het mentale te werken, enz.

Goed om weten

  • alle klankschaalmassages gebeuren steeds op afspraak
  • gelieve aan te geven als je zwanger bent, want dan wordt er rekening gehouden dat er geen schalen op het lichaam worden geplaatst.
  • ook mensen met een pacemaker worden gevraagd dit te melden: er zullen dan geen schalen gezet worden op het bovenlichaam.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode. 10 onderwerpen waar ik

Lees meer »

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »