KLANKREIS

Nauwe samenwerking met NaGeBa vzw

De zaal van Boventoon  is niet alleen de thuishaven voor vele activiteiten die NaGeBa vzw organiseert.

NaGeBa vzw organiseert ook alle groepsactiviteiten, waaronder ook de vele ligconcerten, workshops en yoga dat Andy geeft. Een kleine vzw met een grote intentie: mensen verbinden met elkaar.

Klankreis of Soundjourney

Bij een klankreis of soundjourney combineren wij een nooit eerder geziene verzameling van meer dan 80, soms zelfs meer dan 100 instrumenten.
Naast de gongs en klankschalen, krijg je ook fluit, monochord, oceandrum, chimes, tingsha’s, triton, syrinx, kung see, tonguedrum’s, didgeridoo,… te horen.

Je ervaart niet alleen de klanken van de vele instrumenten, maar ook de ‘kracht’ van de stilte die regelmatig terugkeert.

Sacraal

Zowel mentaal als fysiek word je op een diep niveau geraakt, tot in het diepste van je cellen.
Verstild, overspoelt een gevoel van rust je tot in de kern van je ‘zijn’.

Uniek aan onze klankreizen is dat die steeds doorgaan op een sacrale locatie: een kerk, een kapel, een klooster of abdij.
De sereniteit en de akoestiek van de ruimte dragen bij tot een unieke beleving.

Klankreis

 

 

 

Wij vragen dat ieder zijn eigen ligmatje (of dekentje, slaapzak, …) meebrengt om op te liggen.

Een dekentje om je warm toe te dekken (slaapzak is een goed alternatief), alsook een kussentje voor het hoofd is aan te raden.

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Klanktherapie

Klank, vorm van energie

Muziek geeft energie. Denk maar aan het horen van een uptempo liedje, wat je een boost aan energie geeft. Het geeft je een gelukzalig gevoel, je

Lees meer »
Klankschaalmassage

Verwondering

Deze week nog was er weer een cliënt zó verwonderd wat klank met een mens doet.Haar woorden: ‘Ik heb mij al in jaren niet meer

Lees meer »