WORKSHOP 'GONGS'

De workshop ‘Gongs’ wordt enkele keren per jaar gepland.

NaGeBa is de naam van onze organisatie die alle groepsactiviteiten organiseert: de vele concerten, yoga, workshops en zoveel meer. Niet alleen de Boventoon-activiteiten, maar ook heel wat activiteiten van externe docenten.

En uiteraard niet te vergeten… de jaarlijkse NaGeBa-beurs en de NaGeBa-Festifair.

NaGeBa is de organisatie die mensen verbindt: met elkaar, met de natuur en vooral, met zichzelf… dat is haar missie.

De kwaliteit van zowel Boventoon als NaGeBa is identiek… want het zijn ook dezelfde mensen, Andy en Veerle, die achter beiden staat.
De zaal en de tuin van Boventoon fungeren als thuishaven voor heel wat van deze activiteiten.

 

De gong, één van de oudste instrumenten

Tijdens deze gongworkshop leer je het instrument bespelen bij dé gongspecialist van België. Andy Vanbeveren volgde verschillende opleidingen in het buitenland, oa. bij Gongmaster Don Conreaux. Hij valt terug op heel wat ervaring: Andy gebruikt de gongs niet alleen tijdens concerten, maar ook in zijn privé-praktijk Boventoon.

16 soorten van verschillende origine

Je maakt kennis met 16 verschillende gongs van uiteenlopende origine. En tijdens deze 2-daagse gongworkshop wisselen theorie en praktische tips & tricks elkaar af. Er is ook aandacht voor complementaire klanken en instrumenten waaronder klankschalen, de schelphoorn,… En om zoveel mogelijk ervaring te kunnen opdoen, is het maximum aantal deelnemers beperkt tot 4 personen.

Workshop gongs Boventoon
Boventoon @ Tomorrowland
Boventoon gongs

Photo credits: Peter Cardoen         Location: Tomorrowland (Boom)

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

In onze Westerse maatschappij moet vaak alles snel gaan, alles moet precies steeds groter en beter zijn…. kortom, de verwachtingen liggen hoog. Alles moet ook allemaal ‘overdacht’ zijn, terwijl minder en minder op het ‘gevoel’ wordt gedaan. Hierdoor gaan steeds meer mensen zich slecht voelen of worden ze zelfs ziek.

Lees meer>>

De massages geven wij steeds op een respectvolle manier gegeven in een kalme en verwarmde omgeving, met op de achtergrond rustige muziek. Er wordt veel aandacht besteed aan hygiëne. Vooraleer de sessie start vragen we naar eventuele medische gegevens, allergieën of andere zaken waarmee de masseur rekening mee houdt. 

Lees meer>>

De afgelopen jaren heeft Boventoon honderden ontspannende concerten gegeven in heel Vlaanderen.
Naast de bekende klankschaalconcerten, genieten ook de gongconcerten en de klankreizen heel veel belangstelling.

Lees meer>>

Naast de honderden ontspannende concerten dat we al verzorgden, begeleiden wij vaak ook groepen. Klank is immers universeel. Hiermee ondersteunen we vaak lesgevers/docenten/teachers/coaches bij hun sessies meditatie, yoga, tai chi, systeemopstellingen, enz.

Lees meer>>

Relaxatiecentrum Boventoon in Torhout staat al langer bekend voor zijn eigen visie als het komt op ontspanning. Met zijn therapeutische achtergrond en jarenlange ervaring in het begeleiden en lesgeven, verdiepte Andy Vanbeveren zich in ontspannende vormen van yoga.

Lees meer>>

Na klankopleidingen te hebben genoten in België, Nederland, Groot-Brittanië en Nepal geeft hij ondertussen al jaren workshops in het werken met klankschalen en gongs. 
Hij kreeg al deelnemers over de vloer van diverse nationaliteiten.

Lees meer>>

Wil je jezelf eens verwennen of had je graag iemand anders een cadeautje gegeven?
Dan kun je steeds bij Boventoon terecht voor onderstaande artikels. Allemaal aan een zacht prijsje.

Lees meer>>

Instrumentenwinkel

Hoe het begon… Een 9-tal jaar terug bleken er weinig winkels gespecialiseerd in wereldinstrumenten, laat staan specifiek in klankschalen. Ok, je vond hier en daar

Lees meer »

Ecstatic Dance

Liefde voor… muziek 15 jaar terug is mijn leven compleet veranderd… gewoon… door het horen van een klankschaal.Ik kocht mij 1 klankschaal, volgde les in

Lees meer »
Wit - 10 jaar Boventoon

Wit

Wit… betekenisvol Over de kleur wit valt veel te vertellen. Eigenlijk is wit de optelsom van alle kleuren samen. Wit staat voor puurheid, schoon, zuiverheid

Lees meer »