WORKSHOP 'GONGS'

De gong, één van de oudste instrumenten

Tijdens deze gongworkshop leer je het instrument bespelen bij dé gongspecialist van België. Andy Vanbeveren volgde verschillende opleidingen in het buitenland, oa. bij Gongmaster Don Conreaux. Hij valt terug op heel wat ervaring: Andy gebruikt de gongs niet alleen tijdens concerten, maar ook in zijn privé-praktijk Boventoon.

16 soorten van verschillende origine

Je maakt kennis met 16 verschillende gongs van uiteenlopende origine. En tijdens deze 2-daagse gongworkshop wisselen theorie en praktische tips & tricks elkaar af. Er is ook aandacht voor complementaire klanken en instrumenten waaronder klankschalen, de schelphoorn,… En om zoveel mogelijk ervaring te kunnen opdoen, is het maximum aantal deelnemers beperkt tot 4 personen.

De workshop ‘Gongs’ wordt enkele keren per jaar gepland.

Workshop gongs Boventoon
Gongworkshop
Boventoon gongs

Photo credits: Peter Cardoen         Location: Tomorrowland (Boom)

ONTDEK ONS VOLLEDIG AANBOD

Bij deze vorm van therapie zijn we aangekomen bij de specialisatie van relaxatiecentrum Boventoon. Ik genoot diverse privé-opleidingen in binnen- en buitenland ivm het toepassen van klank en trilling.

Lees meer >>

Verbinden

Delen = verbinden

Al heel lang geloven we in de verbinding van mensen. Omdat we niet alleen zijn op de wereld, omdat het zóveel leuker is met z’n

Lees meer »