Verbinden

Delen = verbinden

Al heel lang geloven we in de verbinding van mensen. Omdat we niet alleen zijn op de wereld, omdat het zóveel leuker is met z’n allen.

Lang zochten we naar een manier hoe we toegankelijker konden worden. In de eerste plaats voor een wel zeer grote groep van de bevolking: de ‘zoekende‘ mens. Hij of zij die bewuster wil gaan leven, die nieuwe horizonten wil verkennen, die inspiratie wil opdoen, die gelijkgestemden wil ontmoeten.
Voor zij die gezonder willen leven, die nieuwe kennis willen opdoen. Maar ook voor zij die willen ont-moeten, die eens op een andere manier willen genieten.

En zo is NaGeBa ontstaan. Maar we wilden ook toegankelijker worden voor zij die iets te bieden hebben, zij die iets willen delen met anderen. Voor mensen die hun passie willen laten verder leven, voor en door anderen.

En daarom werd eind vorig jaar NaGeBa vzw in het leven geroepen.
De belangstelling in de vzw blijft groeien: naast het vaste aanbod van yoga, dans en ligconcerten staan tal van nieuwe activiteiten op de kalender van 2019.

Zo is er onder andere kinderyoga gepland, workshops rond Feng Shui, stress en burn-out, een belevingsdag voor kinderen met yoga en muziek, oogyoga, concerten met internationale artiesten,…

Onze partner NaGeBa vzw heeft ondertussen geïnvesteerd in een nieuw registratiesysteem voor de activiteiten.
Een systeem dat zeer overzichtelijk de geplande events oplijst in categorieën concerten, dans, workshops en yoga.

Zie je liever alles in 1 lijst gesorteerd op datum, dan kijk je beter bij alle activiteiten.

Klik op onderstaand NaGeBa-logo en maak kennis met de
geplande activiteiten voor het nieuwe jaar.
NaGeBa vzw

Comments are closed.