Bloed

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan

Het begon met klankschalen

14 jaar ben ik met klankschalen bezig, dag in dag uit.
En doorheen de jaren ben ik deze prachtige instrumenten beginnen combineren met tal van andere boeiende instrumenten. Een ongelooflijk avontuur ben ik toen begonnen waarvan ik nooit kon denken hoe dit allemaal zou verlopen.

Desondanks dat ik de afgelopen jaren overrompeld werd door bouwen en verbouwen, kon ik het niet laten om tussendoor toch verder te testen, te leren, te combineren, te bespelen.

Zo is vorig jaar de Kigonki op mijn pad gekomen.

Ritme en harmonie

Ik voel dat ik blijf evolueren en ook tal van andere instrumenten blijven mij inspireren en mijn creativiteit en expressie prikkelen. Zo ben ik ondertussen alweer een eindje bezig met nieuwe instrumenten.

Rythm and harmony

Ik kan nu al verklappen dat er contrast in kleur is, dat we investeerden in een fantastisch snaarinstrument en dat het begrip ‘fingerspitzengefühl’ hier misschien heel letterlijk van toepassing is. 😀

We hopen het plezier van deze instrumenten binnenkort met jullie te mogen delen.
Eerst nog wat oefenen!

Tags: No tags

Comments are closed.