Easy Yoga

Never give up on yoga

Never give up on yoga

Heel wat mensen volgen yoga. De een kiest voor hatha yoga, de ander voor Kundalini yoga, sommigen houden van vinyasa yoga of stoelyoga, anderen van yin yoga, restorative yoga of Easy Yoga,,…

Voor welke vorm men ook kiest, het doel is meestal gelijk: tijd voor jezelf, de gezondheid bevorderen, op een verantwoorde manier bewegen, de gedachten verstillen en… rust vinden.

Daarom… geef nooit op als het op yoga aankomt. Het doet je gewoon goed, op allerhande manieren.

 

Ik geef je graag 5 redenen waarom je de Easy Yoga zou volgen:

  • omdat het je gezondheid bevorderd: je bloeddruk verlaagt, je hartslag vertraagt, je ademritme zakt,… je ontstresst
  • je verkent jezelf: op een zachte, milde manier kom je in contact met jouw ware natuur, met jouw innerlijke zelf
  • Easy Yoga wordt op maat van jouw persoon volledig aangepast. Met de vele hulpmiddelen zoals bolsters, blokjes, kussentjes en dekentjes zijn we in staat om elke pose zo aan te passen dat je in alle comfort yoga kan beoefenen.
  • deze yogastijl vraagt geen inspanning, maar is eerder een passief gebeuren met een meditatieve toets. We stretchen niet op de spieren zoals de meeste andere yogavormen, maar werken vooral op de fascia.
  • en uiteraard als laatste… de ontspanning. Door de comfortabele steun die je tijdens de houdingen ervaart in combinatie met de verbale begeleiding zak je steeds dieper. De klanken van de live muziek die telkens gespeeld worden helpen je om de laatste gedachten te laten wegebben. Diepe rust is het enige wat overblijft.
 
Meer dan redenen genoeg om dus niet op te geven. Maar… dat telt eigenlijk voor alles in het leven, niet?
 
Toen we met de Easy Yoga op donderdagochtend startten, hadden we 1 yogi. Ondertussen enkele maanden later na de opstart merken we dat steeds meer mensen de weg naar de Easy Yoga en Boventoon vinden.
Jawel, ook de sessies op donderdag worden populair.
 
Zou dat nu komen door die voordelen? Of eerder doordat we niet opgeven?
Of… doordat jullie, onze yogi’s, niet opgeven?  😀

We zijn een passant

We zijn op onze planeet niets meer dan een passant Een heel fijn interview met Johan Sabbe, journalist bij De Weekbode. 10 onderwerpen waar ik

Lees meer »

Je doet er toe

Je maakt het verschil Hoeveel keer twijfelen mensen er niet in hun leven of ze wel iets betekenen voor anderen? Hoeveel onder ons zitten niet

Lees meer »
Tags: No tags

Comments are closed.