YOGA MET LIVE MUZIEK

Bedrijfsyoga

De afgelopen jaren zit yoga, meditatie en bewustzijn duidelijk in de lift. Ook in de bedrijfswereld. Heel wat bekende bedrijven zoals Durabrik, Torfs, Colruyt, Shell, Arcelor Mittal, Hilton,… zetten reeds de toon. En met succes!

Heel wat yogadocenten bieden dynamische yoga aan.
Boventoon, gespecialiseerd in relaxatie, richt zich eerder op de passieve yogavormen. Een mooie compensatie voor de ratrace van alledag.

Relaxatie als specialisatie

Zaakvoerder Andy Vanbeveren professioneel relaxatietherapeut en heeft zijn eigen relaxatiecentrum in Torhout. De afgelopen 14 jaar specialiseerde hij zich in klanktherapie en muziek met boventoonrijke instrumenten. Het ontspannend effect is enorm.

Hij gaf ondertussen meer dan 1000 concerten, yogabegeleidingen met klank voor bedrijven, zorginstellingen, scholen,v verenigingen, sportclubs, enz.

Easy Yoga

Na jarenlang begeleiden van yogadocenten met live muziek, verdiepte Andy zich in verschillende zachte, ontspannende yogastijlen. Hij volgde diverse docentenopleidingen voor restorative yoga, yoga nidra en stoelyoga.

En zo is hij gestart met Easy Yoga, een combinatie van restorative yoga met reflecties vanuit de mindfulness. En vooral… met live muziek van gongs, klankschalen, tonguedrums, fluit, didgeridoo, en tal van andere akoestische instrumenten.

Yoga voor iedereen?

Niet alle yogavormen zijn toegankelijk voor iedereen.

De Easy Yoga, gebaseerd op restorative yoga, vormt hierin een uitzondering. De houdingen worden vooral zittend of liggend uitgevoerd. Daarbij wordt de yogi steeds ondersteund door middel van verschillende hulpmiddelen zoals bolsters, blokjes, kussens en dekentjes.

En vooral… elke houding wordt daar waar nodig individueel aangepast.
Kortom, ontspannend genieten in alle comfort.

Easy Yoga
yoga met live muziek
Klik Hier
Previous
Next

Enkele van onze laatste referenties